Ένα νέο βίντεο του «δράκου των Εξαρχείων» φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbeast. Πρόκειται για ντοκουμέντο από την ημέρα της πρώτης του επίθεσης, τον περασμένο Οκτώβριο, στην περιοχή της Γλυφάδας, με θύμα μια κοπέλα 18 χρονών.

Ο δράστης είχε εντοπίσει το θύμα του σε στάση λεωφορείου και την προσέγγισε, κάνοντάς της άσεμνες χειρονομίες. Η κοπέλα προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά την ακολούθησε, της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, την ακινητοποίησε και της έκλεισε το στόμα, ωστόσο η κοπέλα κατάφερε να αντισταθεί και, όταν έκαναν την εμφάνισή τους περιοίκοι, ο δράστης τρόμαξε και αποχώρησε.

Κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο της επίθεσης κατέγραψε τις κινήσεις του κατά την αποχώρησή του και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εν λόγω βίντεο οι αρχές μπόρεσαν να τον ταυτοποιήσουν. Ο δράστης αποχωρεί σχετικά ψύχραιμος, στρέφοντας το κεφάλι του προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα, για να διαπιστώσει εάν κάποιος τον παρακολουθεί.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστή μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του. Ο «δράκος των Εξαρχείων» είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία καταθέτει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Σημειώνεται πως, πέρα από τις απόπειρες βιασμού, ο δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και για διαρρήξεις στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.