Νέο βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει την παράσυρση του παππού και του βρέφους 4 μηνών που έχασε τη ζωή του στο Βόλο, έρχεται στη δημοσιότητα. Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κοντινού καταστήματος, καταγράφεται η εικόνα της παράσυρσης αλλά και η μηχανή που μετά τη σύγκρουση σέρνεται για αρκετά μέτρα στο δρόμο.

Το βίντεο καταγράφει ακόμα ότι η μηχανή εμφανίζεται ξαφνικά στα δεξιά του αυτοκινήτου και δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον 53χρονο άνδρα που έχει σταματήσει στη μέση του δρόμου κρατώντας στα χέρια του το βρέφος.

Είχε συλληφθεί υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός

Σύμφωνα με το MEGA και το Live News, πριν από 10 χρόνια ο συγκεκριμένος οδηγός, 22 χρονών τότε, τον Δεκέμβρη του 2012, σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας είχε βρεθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Είχε κατατεθεί μήνυση σε βάρος του από την Τροχαία. Αν το περιστατικό συνέβαινε σήμερα θα είχε περάσει από αυτόφωρη διαδικασία.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης για το αλκοόλ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μέχρι το πρωί της Τετάρτης αναμένονται τα αποτελέσματα που θα δείξουν αν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σε περίπτωση θανατηφόρου ατυχήματος ο οδηγός δεν υποβάλλεται στο κλασικό αλκοτέστ αλλά αντίθετα κάνει εξετάσεις αίματος και ούρων που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν δικαστικά.

Ελεύθερος ο 33χρονος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) ο 33χρονος ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε το τεσσάρων μηνών βρέφος που ήταν μαζί με τον παππού του στον Βόλο.

Η απόφαση, σύμφωνα με το gegonota.news έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο 33χρονος, όπως επεσήμανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκος Παπαπέτρος, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Ανείπωτη οδύνη στην κηδεία του του 4 μηνών βρέφους

Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος» στον Βόλο.

Η οικογένεια του 4 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ιάσονος το αποχαιρέτησε για πάντα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει για βρέφη.