Ένα βίντεο από δρόμο στο Γουδί κάνει από το πρωί της Παρασκευής τον γύρο του διαδικτύου. Καταγράφει έναν άνδρα να έχει βγει από το αμάξι του και να επιτίθεται αρχικά λεκτικά και έπειτα να χειροδικεί εναντίον γυναίκας οδηγού.

Αν και ο άνδρας μιλώντας στο Live News ισχυρίζεται πως η γυναίκα τον έβριζε χυδαία και ήταν αυτό που «προκάλεσε την αντίδρασή του», στο βίντεο καταγράφεται να βρίζει μόνο εκείνος.

Άνδρας: Παλιοκ…

Γυναίκα: Στη μάνα σου και στην αδερφή σου αυτά, όχι σε μένα.

Άνδρας: Το μ… που σε πέταγε! Ακούς τι σου λέω;

Γυναίκα: Ρε είσαι ηλίθιος;

Άνδρας: Ακούς τι σου λέω;

Γυναίκα: Κρύψου!

Μιλώντας στο MEGA, ο άνδρας προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το περιστατικό αρνούμενος ότι χειροδίκησε και υποστηρίζοντας ότι… βρισκόταν σε άμυνα.

«Ήμουν παρκαρισμένος και ξεπαρκάρω και ακούω από πίσω μου κόρνες, βρισιές, χειρονομίες και να συνεχίζουν αυτά για 40-50 μέτρα, βρισιές δηλαδή, χυδαία πράγματα, για μάνες, για σπίτια, για τα πάντα. Εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε έχω ξανακούσει, ούτε έχω τσακωθεί ποτέ.

Η συγκεκριμένη δεν ξέρω, θεώρησε ότι έπρεπε να την περιμένω να με προσπεράσει. Σιγά πήγαινε και αυτή, δεν έτρεχε. Με το που βγαίνει το αμάξι μου στο δρόμο και ήταν ακριβώς από πίσω μου, δεν τρακάραμε, δεν έγινε κάτι, ξεκίνησε να μου λέει ρε μ….α δεν με βλέπεις, έβριζε. Αυτά αν υπάρχουν κάμερες μπορείτε να τα δείτε.

Εκείνη τη στιγμή εξοργίστηκα, μου γύρισαν τα μάτια. Δεν μπορεί να βρίζει την οικογένειά μου. Έγινε αυτό που βλέπετε στο βίντεο και μετά το βίντεο συνεχίζει, βγαίνει έξω, μου κλωτσάει τον προφυλακτήρα και έρχεται κατά πάνω μου και εγώ για να μην πιαστώ στα χέρια μαζί της, μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα. Δεν τη χτυπάω αυτήν ούτε ερχόμαστε σε επαφή, ούτε τη χτυπάω, ούτε σημάδια έχει. Ναι, ότι την έβρισα, την έβρισα. Ούτε στο χέρι υπάρχει επαφή. Με το πόδι μου κλωτσάω την πόρτα. Αν βρω ποιος έβγαλε το βίντεο, θέλω να κινηθώ νομικά.

Δεν την γνωρίζω αυτήν. Στο αυτοκίνητο, ναι, έριξα μια κλωτσιά γιατί με έβγαλε εκτός εαυτού. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος της βίας ούτε τσακώνομαι. Με απειλούν να με σκοτώσουνε και τέτοια. Χειροδικία δεν υπάρχει σας το λέω ξεκάθαρα. Εκεί το χέρι μου που προεξέχει είναι σαν άμυνα γιατί έκανε κάπως το χέρι της σαν γροθιά κάπως, σαν άμυνα αυτή σαν να φοβόταν δεν ξέρω, μπορεί και να φοβήθηκε επειδή της μίλησα έντονα».