Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 40χρονος αστυνομικός ο οποίος φέρεται να εξέδιδε και να βίαζε την 34χρονη σύντροφο του από το Καμερούν.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, με ομόφωνη απόφαση, έκριναν προφυλακιστέο τον κατηγορούμενο ο οποίος , σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολύωρη απολογία του κράτησε αρνητική στάση χωρίς, ωστόσο, να πείσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αστυνομικό που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα άρχισε στις 30 Σεπτεμβρίου όταν η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 40χρονος τα τελευταία δύο χρόνια την κακοποιούσε και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Η 34χρονη φέρεται να κατονόμασε τον υπαρχιφύλακα ως βιαστή της αλλά και ως τον άνθρωπο που την εκβίαζε και την απειλούσε ακόμη και ότι θα τη σκοτώσει για να του δίνει χρήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες το κατώφλι της δικαστικής λειτουργού που χειρίζεται την υπόθεση θα περάσει μια ακόμη γυναίκα προκειμένου να καταθέσει. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η γυναίκα με καταγωγή από την Ρουμανία φέρεται να μετέβη στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει τον 40χρονο κατηγορούμενο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η βεντάλια της έρευνας για τον 40χρονο έχει ανοίξει σε μια προσπάθεια να εξεταστεί το ενδεχόμενο στο παρελθόν να είχε εκμεταλλευτεί και άλλες γυναίκες.