Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης θα δώσει αύριο ο 40χρονος αστυνομικός ο οποίος φέρεται να εξέδιδε και να βίαζε την 34χρονη σύντροφο του από το Καμερούν. Ο 40χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Η υπόθεση μπήκε στο στόχαστρο των αρχών στις 30 Σεπτεμβρίου όταν η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 40χρονος τα τελευταία δυο χρόνια την κακοποιεί και την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά. Η 34χρονη φέρεται να κατονόμασε τον υπαρχιφύλακα ως βιαστή της αλλά και ως τον άνθρωπο που την εκβίαζε για να του δίνει χρήματα απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα συλληφθεί, θα απελαθεί, θα εγκλειστεί σε ψυχιατρείο ή θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στις αρχές πως πριν από μια εβδομάδα επιχείρησε να αυτοκτονήσει για να βάλει τέλος στο μαρτύριο της.

Η 34χρονη, η οποία φέρεται να εξομολογήθηκε τι της συμβαίνει σε μια φίλη της η οποία την οδήγησε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων, περιέγραψε πως ο αστυνομικός την χτυπούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε στο κέντρο της Αθήνας. «Δεν ήθελε να φύγω από αυτόν» φέρεται να λέει αναφέροντας πως καθημερινά της ζητούσε χρήματα.

«Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς υποστηρίζοντας πως ο συνάδελφος τους την συνόδευε στα ερωτικά ραντεβού ενώ πολλές φορές περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Τις καταγγελίες φέρεται να επιβεβαίωσαν και μάρτυρες οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την καταγγέλλουσα. Πληροφορίες αναφέρουν πως από στιγμιότυπα βιντεοληπτικού υλικού προκύπτει ο συλληφθείς να μεταφέρει με το ιδιωτικό του όχημα την καταγγέλλουσα.

Ο αστυνομικός , ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται με την μητέρα του, μάλιστα, σε δηλώσεις της να κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

«Αυτή η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα και έμπλεξε τον γιο μου σε όλο αυτό. Αυτή έλεγε ότι πήγαινε και καθάριζε δωμάτια σε ξενοδοχεία. Δεν ήξερε τίποτα ο γιος μου, ούτε της έκανε έλεγχο, ούτε τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του κατηγορούμενου.

«Το μόνο που θέλω είναι να φύγω από την Ελλάδα» λέει η 34χρονη καταγγέλλουσα την ώρα που η βεντάλια της έρευνας για τον 40χρονο έχει ανοίξει σε μια προσπάθεια να εξεταστεί το ενδεχόμενο στο παρελθόν να είχε εκμεταλλευτεί και άλλες γυναίκες.