Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής φαίνεται πως μεταφέρεται η κόντρα μεταξύ των επικεφαλής του κόμματος των Σπαρτιατών και της Ελληνικής Λύσης

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, ξεκινώντας την δευτερολογία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, αντί να απαντήσει στις τοποθετήσεις των υπουργών, επέλεξε να απαντήσει στον κ. Κυριάκο Βελόπουλο και όσα έχει αναφέρει για τον πολιτικό σχηματισμό του στο Διαδίκτυο. «Για να συνεργαστείς και να κάνεις εξεταστικές δεν μπορείς να απευθύνεις προσκλήσεις μέσω Facebook. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε γραφείο και αποφασίζουν από κοινού τα ενδιαφερόμενα μέλη τι θα κάνουν» είπε ο κ. Στίγκας αφήνοντας υπαινιγμούς για υποκριτική στάση, όπως είπε, από την πλευρά του κ. Βελόπουλου.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Λύση έχει καταθέσει 5 προτάσεις για σύσταση εξεταστικών επιτροπών επιχειρώντας να αποσπάσει την θετική υπογραφή των βουλευτών της «Νίκης» και των «Σπαρτιατών» και με τον τρόπο αυτό να εμφανιστεί ως πραγματικός κυρίαρχος του εν λόγω πολιτικού χώρου.