Λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα. Από πλευράς του, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα τη Νέα Ιωνία.

Περνώντας από τον χώρο που έχουν στηθεί τα πολιτικά περίπτερα των κομμάτων στη Νέα Ιωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπεσε πάνω στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρχηγός της ΝΔ δεν δίστασε να χαιρετήσει τους εκπρόσωπους του κόμματος που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Όμως, εκείνοι φάνηκε πως δεν χάρηκαν πολύ που τον είδαν.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το χέρι του για χειραψία με τους ανθρώπους του περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Τότε, ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε αυτούς λέγοντας «καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε ε; Έχετε μείνει με το παλιό υλικό», είπε κοιτάζοντας το προεκλογικό τους φυλλάδιο.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στον κύριο που δεν ήθελε να τον χαιρετήσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη, βλέπω, δεν χαιρετάτε και δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό αλλά δεν πειράζει».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 01.11

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόταν σε ένα άλλο περιστατικό που του συνέβη πριν κάποιους μήνες, όταν είχε επισκεφθεί το περίπτερο της παράταξης του κόμματος «ΜέΡΑ 25», όπου δεν τον είχε χαιρετήσει κανείς.