Ο Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τόνισε πως η Κουμουνδούρου επί της ουσίας δεν είχε άδικο στην υπόθεση της «μικρής Μαρίας» του Έβρου.

Το θέμα είχε προκύψει τον περασμένο Αύγουστο, μετά από δημοσίευμα του γερμανικού Der Spiegel, το οποίο έκανε λόγο για το θάνατο ενός μικρού κοριτσιού σε νησίδα του Έβρου κατά την προσπάθεια μεταναστών να περάσουν στην Ελλάδα.

Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, το περιοδικό απέσυρε τα εν λόγω άρθρα, σημειώνοντας πως οι πληροφορίες που έλαβε δεν ήταν επαρκής και η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνυσης.

Ο Γιώργος Τσίπρας, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε μεν λάθος επικοινωνιακά το θέμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως επί της ουσίας το θέμα υπήρχε: «Από πλευράς επικοινωνιακής διαχείρισης μας έκανε κακό, επί της ουσίας δεν είχαμε άδικο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε πως «ο ίδιος ο κύριος Μηταράκης (υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου) είχε αναδείξει το θέμα αλλά αντί να το πληρώσει εκείνος, το πληρώσαμε κυρίως εμείς».

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Τσιπρα για τη «μικρή Μαρία» από το 5:35 του βίντεο: