Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε μήνυμα για τα αποτελέσματα των εκλογών και ευχαρίστησε τον κόσμο για το γεγονός πως αυξήθηκαν τα ποσοστά του ΚΚΕ.

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και νέες που ψήφισαν ΚΚΕ δίνοντάς του σημαντική άνοδο. Θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη, τους φίλους, τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμβάλλοντας σ’ αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι καρπός της πείρας των εργατικών δυνάμεων που πήραν μέρος στους αγώνες μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες. Ευχαριστούμε όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Οι νέες δυνάμεις που συσπειρώθηκαν γύρω από το κόμμα μας μπορούν να τροφοδοτήσουν μια νέα δυναμική στο δρόμο μια λαϊκής αντεπίθεσης για την προώθηση της κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια, το κεφάλαιο, τον καπιταλισμό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Σκέψεις και σενάρια για προσφυγή σε νέες κάλπες δεν είναι για να σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά για να υφαρπάξουν ψήφους και βουλευτές. Απαιτείται να ετοιμαστούμε για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ», είπε μεταξύ άλλων.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων