Νέα επίθεση στη ΝΔ για την τραγωδία των Τεμπών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τις δηλώσεις του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο μοιραίος σταθμάρχης ήταν «κομματικό ρουσφέτι».

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Mega, ο Γιάννης Λοβέρδος δήλωσε πως «ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους», προσθέτοντας πως «όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι».

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε “επιτελικό κράτος” και “αριστεία”, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία», τόνισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.