Η Εύα Καϊλή πήρε αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου προκειμένου να περάσει από ακρόαση για την υπόθεση του Qatargate. Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα παραμείνει έως τότε κρατούμενη, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση για τους άλλους τρεις εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Μάλιστα, η κα. Καϊλή φέρεται να μην ήταν σήμερα παρούσα στη δικαστική διαδικασία και να εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους της, προκειμένου να ζητήσει την αναβολή.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο ρεπόρτερ Ευρωκοινοβουλίου Jack Parrock μέσω Tweet, κάτι που επιβεβαίωσε και το Mega.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενη για την υπόθεση πέρασαν από την δικαστική ακρόαση και μέσα στην ημέρα θα εκδοθεί η απόφαση για το αν θα προφυλακιστούν.

Αυτές είναι οι βαλίτσες με τα χρήματα που βρέθηκαν

Νέες εικόνες από τα χρήματα σε βαλίτσες που βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο Qatargate, στο οποίο κατηγορείται ότι εμπλέκεται η Εύα Καϊλή, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Βελγίου.

Στις εικόνες φέρεται να συμπεριλαμβάνεται η βαλίτσα που είχε μαζί του ο πατέρας της Εύας Καϊλή όταν συνελήφθη έξω από το ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες στην επιχείρηση της Παρασκευής.

«Στο πλαίσιο φακέλου από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία για ύποπτη διαφθορά, με στόχο άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.