Πλειάδα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει η ανάρτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένη μέσω της οποίας επιχειρείται να δώσει λύση στην ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας, καθώς μόνο εφικτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μεταφέροντας την πρόταση του κόμματος του Γιάννη Βαρουφάκη ζητά μεταξύ άλλων την… κοινωνικοποίηση όλων σχεδόν των Δημοσίων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, κ.λπ.), την καθιέρωση 4ήμερης εργασίας με εξάωρη απασχόληση ανά ημέρα και 6ωρης εργασίας και την παροχή δημόσιας στέγης για όσους δεν έχουν αξιοπρεπή κατοικία. Ζητά επίσης «δημόσια, οικολογικά, δημοκρατικά και συμπεριληπτικά σχολεία».

Η ανάρτηση του κ. Αρσένη έχει ως εξής:

«Η δική μας απάντηση στην ακρίβεια: Ρεύμα, νερό, στέγη, παιδεία, υγεία, 6ωρη 4ήμερη εργασία και βασικό εισόδημα για όλ@. Κοινωνικοποιησή των εταιριών ηλεκτρισμού, ύδρευσης, δημόσια στέγη για όσ@ δεν έχουν αξιοπρεπή κατοικία, δημόσια οικολογικά, δημοκρατικά, συμπεριληπτικά σχολεία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.