«Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η επόμενη μέρα του Συμφώνου Σταθερότητας» θα είναι το θέμα της διαδικτυακής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το μέλλον της Ευρώπης.

Η εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Ιδρύματος Μεσογειακών Σπουδών, αναμένεται να λάβουν μέρος η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Λίνα Κωστελέτου, ο καθηγητής του τμήματος οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) Παναγιώτης Λιαργκόβας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγιας και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας και υπουργός Οικονομικών επί διακυβέρνησης Σαμαρά, Γκίκας Χαρδούβελης.

Παράλληλα θα απευθύνει χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την εκδήλωση μέσω Zoom στην παρακάτω διεύθυνση: us06web.zoom.us.