Κινητικότητα στις Βρυξέλλες για τη συμφωνία

Προετοιμάζει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων ο Γιούνκερ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:49
04/06/2015
Κινητικότητα στις Βρυξέλλες για τη συμφωνία
1
loading

Νέο γύρο διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των εταίρων προετοιμάζει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μιλώντας στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. ο κ. Γιούνκερ είπε στους ευρωβουλευτές ότι ο χρόνος της παρουσίας του στη συνεδρίαση θα είναι περιορισμένος γιατί θέλει να προετοιμάσει τον νέο γύρο των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταγράφεται κινητικότητα στις Βρυξέλλες με στόχο την επίσπευση των εργασιών και την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης μετά την απόρριψη της πρότασης των δανειστών από την Αθήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

    Με ποιό σκεπτικό συνεχίζονται οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες; Τι περιμένουμε; Είναι σαφές ότι οι "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΜΑΣ μας δολοφονούν. Πιθανόν, ο πρωθυπουργός επιθυμεί να πείσει τους πάντες ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια σύγκλισης. Αλλά, τώρα, φθάνει. ΑΡΚΕΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΜΑΣ. Και, βέβαια, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, και να μην καταβληθού μισθοί και συντάξεις;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει