Μετά τις τοποθετήσεις προσώπων της δικής του επιρροής σε θέλεις – κλειδιά του κομματικού μηχανισμού, ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη νέα εποχή που διαγράφεται μπροστά μου με μια σειρά καινοτομιών, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαμορφώνεται στον υπόγειο χώρο της Χαριλάου Τρικούπη στούντιο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία web radio, δηλαδή διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού μέσω του οποίου το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης θα προβάλλει τις θέσεις του. Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα μπορούν να γίνονται και ηχογραφήσεις podcasts, αρχείων δηλαδή ηχητικής μορφής που μπορεί να ακούσει ο ενδιαφερόμενος όποτε το επιθυμεί εάν τα κατεβάσει στο κινητό του ή στον υπολογιστή

Το εγχείρημα του στησίματος διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού θα τρέξει από μια ομάδα νεαρών σε ηλικία ατόμων, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Πανάγου που ασχολείται με τον κλάδο του digital marketing & web development.

Θυμίζουμε ότι στούντιο έφτιαξε προ μηνών και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στα κεντρικά γραφεία επί της πλατείας Κουμουνδούρου, αλλά εκείνο είναι τηλεοπτικό και με περισσότερες δυνατότητες. Από εκεί γίνονται οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και δίνονται συνεντεύξεις.