Έτοιμο είναι το ολοκαίνουργιο και άρτια εξοπλισμένο τηλεοπτικό στούντιο που δημιουργήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στον τρίτο όροφο του κτιρίου της Κουμουνδούρου, τοποθετήθηκαν κάμερες και νέα μηχανήματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου, προκειμένου το αποτέλεσμα που θα βγαίνει προς τα έξω κάθε φορά που θα μιλάει από εκεί ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, να είναι το καλύτερο δυνατό.

Από εκεί θα γίνεται και η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που καλύπτουν τις δραστηριότητες του κόμματος, από τον εκπρόσωπο Τύπου Νάσο Ηλιόπουλο. «Θα χρησιμοποιείται στο εξής τόσο για τις ενημερώσεις των διαπιστευμένων συντακτών, που μπορούν να γίνονται είτε διαδικτυακά είτε διά ζώσης όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, καθώς και για τηλεδιασκέψεις, συνεντεύξεις και ημερίδες» επισημαίνουν χαρακτηριστικά από το κόμμα.

Μάλιστα στην εν λόγω αίθουσα θα παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής ακόμη και συζητήσεων με τη συμμετοχή αρκετών ατόμων προκειμένου αυτές να ανεβαίνουν κατευθείαν στο Διαδίκτυο μόλις ολοκληρώνονται ή να προβάλλονται απευθείας. Θυμίζουμε ότι μέχρι και σήμερα, οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των συντρόφων του, γινόντουσαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.