Το δικό της γούρι για το 2022 απέκτησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, το οποίο θα δωρίζει η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε επιλεγμένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα πέταλο, σύμβολο καλοτυχίας, αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε πέταλο καθώς είναι βγαλμένο από τα τσαρούχια των τσολιάδων της Προεδρικής Φρουράς.

Ως γνωστόν στη βάση του τσαρουχιού που φορά ο Εύζωνας, υπάρχει ένα πέταλο που συμβάλλει μάλιστα μαζί με τα καρφιά στον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν όταν χτυπούν στο έδαφος. Μάλιστα οι Εύζωνες κατά τον βηματισμό χτυπούν το τσαρούχι, για να «ακούνε» οι Άγνωστοι νεκροί του Έθνους, όπως έχει επισημάνει με tweet και η ίδια η Προεδρική Φρουρά.

Ένα τέτοιο πέταλο λοιπόν χάρισε η κ. Σακελλαροπούλου προ ημερών στον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που την επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του και αντίστοιχα γούρια αναμένεται να λάβουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο