Μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακών διασκέψεων WebEx παρενέβη η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη στη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που έχει κατατεθεί από το κόμμα της, καθώς νοσεί από κορονοϊού. Η κ. Τζάκρη διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό τη Δευτέρα 15 του μηνός, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια μέσω των social media. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, «σας ενημερώνω ότι σήμερα διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό. Για τον λόγο αυτό, θα απέχω προσωρινά από τα Κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και την προσωπική μας – διά ζώσης – επικοινωνία».

Η ίδια μίλησε από το σπίτι της, όπου παραμένει σε καραντίνα, στην συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Γιατί υπογράψατε με προκλητική αύξηση του κόστους – ακόμα και σε σύγκριση με τους αρχικούς δικούς σας υπολογισμούς – τη Συμφωνία για το Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα».

Η ίδια ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη από την ίωση και ολοκλήρωσε την ομιλία της συντομότερα από τον καθορισμένο χρόνο, συγκρίνοντας τα έργα και τις ημέρες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με του αείμνηστου Άκη Τσοχατζόπουλου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του μέλους της κυβέρνησης που της συνέστησε να είναι πιο προσεκτική, θυμίζοντάς της παράλληλα πως εκείνη είναι που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.