Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και χαρακτήρισε «πρωθυπουργό της ύφεσης».

«Το καλό είναι ότι σπάει το και το αριστερό κακό σπυρί του λαϊκισμού. Το αντίστοιχο δεξιό έσπασε την ίδια την Κυριακή των εκλογών του 2012 με την αυτόματη και οβιδιακή μεταβολή του κ. Σαμαρά. Τώρα σειρά πήρε ο κ. Τσίπρας», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Το κακό όμως είναι πως η θέση της χώρας χειροτέρευσε. Η συμφωνία της Παρασκευής μας πάει πίσω. Ούτε έξοδος από το μνημόνιο υπάρχει, ενώ στις 28 Φερβουαρίου βγαίναμε από αυτό και μπαίναμε στην πιστωτική γραμμή, ούτε τα χρήματα που θα παίρναμε είναι πια δεδομένα, ενώ επιβαρύνεται δημοσιονομικά η χώρα, χάριν των επικοινωνιακών κινήσεων της κυβέρνησης. Ο λαός όμως θα κληθεί να τα πληρώσει όλα αυτά».

«Θα είναι η κυβέρνηση της ύφεσης. Ο πρωθυπουργός δεν έχει πει ούτε μια λέξη για την ανάπτυξη, αν και μόνο εκεί μπορεί να στηριχτεί μια χώρα για να βγει από την κρίση. Θα είναι ο πρωθυπουργός της ύφεσης. Ευχόμαστε να υπάρξει συμφωνία», σημείωσε ο πρώην υπουργός.