Περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί η Μίνα Γκάγκα στο πλαίσιο των επισκέψεων της σε νοσοκομεία όλης της χώρας με σκοπό την ενημέρωση, την άμεση επίλυση των όποιων προβλημάτων αλλά παράλληλα την ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος και τους διοικητές της 4ης και της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης και Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Επίσκεψη στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου

Η Μίνα Γκάγκα βρέθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου επισκέφθηκε τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)– δυναμικότητας 30 κλινών- και το υπό κατασκευή Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο στη βόρεια Ελλάδα και θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και άλλα νοσοκομεία.

Στα νοσοκομεία Κατερίνης, Κιλκίς, Δράμας και Καβάλας, η κα Γκάγκα πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικητές και τους Αναπληρωτές Διοικητές, τους Διευθυντές Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίες και τους Διευθυντές των ΜΕΘ και των Κλινικών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Η Μίνα Γκάγκα στη Βόρεια Ελλάδα

Επίσης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Εργαζομένων και επισκέφθηκε τις Κλινικές, τα Εργαστήρια καθώς και τα Εμβολιαστικά Κέντρα των Νοσοκομείων, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.

Η αναπληρώτρια Υπουργός θα παραστεί σήμερα το πρωί στα εγκαίνια του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη και αργότερα θα επισκεφθεί το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», το οποίο σήμερα εφημερεύει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.