Μηδενική φορολογία για πέντε χρόνια προκειμένου να υπάρξει παραγωγή κι αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, τόνισε πως χρειάζεται, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με δηλώσεις του στην Κόρινθο, όπου πραγματοποίησε περιοδεία.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Κόρινθο και περπάτησε στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με πολλούς καταστηματάρχες και εμπόρους, ενώ στην συνέχεια πήγε στο δημαρχείο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό.

Το μεσημέρι από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας, το οποίο μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει τον Πέτρο Ανδρικόπουλο από το Πατριωτικό Μέτωπο και τον Τζέημς Σώντερ από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, υπογραμμίζοντας την διεύρυνση του κινήματος των ΑΝΕΛ, στο πλαίσιο όπως είπε, της πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας που δημιουργήσαμε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «ο κ. Σαμαράς συνεχίζει το παραλήρημα των ψευδών υποσχέσεων, ακριβώς των ίδιων που έκανε το Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό»

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εκτός από τους εκατό χιλιάδες νέους που απέκλεισε από το να ψηφίσουν, απέκλεισε είπε, και «τους 300.000 Έλληνες που έδιωξε ως μετανάστες στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ευρώπη, τους νέους επιστήμονες που τους οδήγησε στην ανεργία και αποτελούν το αύριο της πατρίδας μας» και σε αυτούς υποσχέθηκε ότι, «εμείς ότι θα τους γυρίσουμε πίσω, να κάνουν οικογένειες εδώ στην πατρίδα τους».

Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθυνόμενος στους αγρότες της χώρας, είπε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να διαλύσει την πρωτογενή παραγωγή και ανέφερε ότι η λύση για τους αγρότες είναι πέντε χρόνια μηδενική φορολογία για να υπάρξει παραγωγή, αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες για να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις των αγροτών που τους οφείλονται.