Παπούλιας: Έχετε την απόλυτη στήριξή μου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:10
21/11/2014
Παπούλιας: Έχετε την απόλυτη στήριξή μου
2
loading

«Είναι μεγάλο έργο. Και απ' ό,τι σας παρακολουθώ, προσπαθείτε. Και πρέπει να πω ότι έχετε την απόλυτη στήριξή μου, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι χωρίς δημόσια διοίκηση τίποτα δεν πετυχαίνει».

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον επισκέφτηκε για να του παρουσιάσει τα αποτελέσματα του ολοκληρωμένου προγράμματος ενίσχυσης της διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς, παραδίδοντάς του και τη σχετική έκθεση.

«Και η δημόσια διοίκηση θέλει τους κανόνες της και, πολλές φορές, αντιμετωπίζουμε μέσα απ' αυτήν τη διαδικασία και παθογένειες του παλιού πελατειακού κράτους, τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε, εάν θέλουμε να είμαστε φερέγγυοι και αξιόπιστοι για να χτίσουμε μια καινούργια διοίκηση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι στη δημόσια διοίκηση πρέπει να εμπεδωθούν κανόνες ισότητας, διαφάνειας και αξιοκρατίας, εκτιμώντας ότι την προσπάθεια αυτή στηρίζει «η σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών».

Μετά τη συνάντηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις ενέργειες ώστε να επιταχυνθεί η πειθαρχική δικαιοσύνη στη δημόσια διοίκηση, ενώ σχετικά με τα μέτρα κατά της διαφθοράς σημείωσε την ανάγκη να μπουν κανόνες.

Αναφορικά με τις δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και ειδικότερα στο σκέλος που αφορά τη Δημόσια Διοίκηση, ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε κανένα σχόλιο, εκτιμώντας ότι υπάρχουν ακόμη τα χρονικά περιθώρια για την επίτευξη συμφωνίας τον Δεκέμβριο, ώστε από τον Ιανουάριο η χώρα να συνεχίσει με σταθερότητα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Thanatos

  Εχετε την απολυτη στηριξη και προστασία μου ειπε ο εντος ολιγιστου απελθων στον γιο του απεθαντου .... υστερα μετα κοπου σηκωθηκε απ την πανακριβη δερματινη πολυθρονα και πηγε νανακουφισει τη κυστη του........ ναχα κιεγω ενα νεαρο προστατη...... μονολογησε....... βασανο το κατουρημα.......
  υγ : αποσπασμα απ τη νουβ_ελα.........η ελλαδα στο ντιβανι και το γκοβερνο χαρμανι.........

 2. avatar M.L Gore

  Ένας υπουργός από πολιτικό τζάκι που εφαρμόζει νομοθετήσεις που παραβιάζουν , η βιάζουν παρα φύση στην χειρότερη τα εργατικά δικαιώματα και το σύνταγμα της Ελλάδος ..... δίνει ρεπόρτο στον προστάτη του πολιτεύματος και του συντάγματος που λέγαμε ...... και αυτός του δηλώνει ότι είναι συγκινημένος και στηρίζει την προσπάθεια του ......
  'Εχουνε λέει και την στήριξη της σιωπηλής πλειοψηφίας των πολιτών ! ! ! ! !
  Ελλάδα 2014 .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει