Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να έχει διαψεύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές το φθινόπωρο, ωστόσο συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες του στην περιφέρεια, παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει πλέον στο καλοκαίρι.

Έτσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα (όπου ζήτησε μεταξύ άλλων από τον τοπικό μητροπολίτη κ. Μάξιμο «να πείτε στο κήρυγμά σας ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο ώστε να προστατεύσετε το ποίμνιό σας και πρωτίστως τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας) ετοιμάζει επισκέψεις και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει τις περιοδείες στη βόρεια Ελλάδα και σειρά θα πάρει όπως όλα δείχνουν η Δράμα την οποία θα επισκεφθεί πολύ σύντομα. Μεταξύ άλλων αναμένεται να έχει συνάντηση με την τοπική περιφερειακή και δημοτική αρχή καθώς επίσης και με λοιπούς παραγωγικούς φορείς. Παράλληλα αναμένεται να περπατήσει στην πόλη, να μιλήσει με εμπόρους και λοιπούς καταστηματάρχες καθώς επίσης και με τους κατοίκους της περιοχής, όπως έπραξε άλλωστε και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Ιωάννινα.