Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν παραχάραξη στις κόκκινες γραμμές τους, τόνισε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τα περί ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να δει το συντομότερο δυνατό τους Έλληνες πάνω από τις κάλπες.

«Αυτό που με ενοχλούσε ανέκαθεν είναι να είμαι η ουρά κάποιου άλλου. Ήθελα να είμαι αυτόνομος, να έχω τη δική μου πολιτική γραμμή, τη δική μου προσωπικότητα και έτσι θέλω να βλέπω τους Ανεξάρτητους Έλληνες γι’ αυτό ήμουν κάθετα αντίθετος με την ιδέα του ότι εμείς είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο κ. Κουίκ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM.

«Αυτό που πρωτίστως μας απασχολεί είναι πως μπορούμε, όλες εκείνες οι δυνάμεις που μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας, να τελειώνουμε με την κυβέρνηση», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Εγώ είμαι ένα Καραμανλόπαιδο. Δεν είμαι όμως αριστεροφοβικός. Με ενοχλεί να παρουσιάζομαι ως ουρά της αριστεράς. Δεν θα επιτρέψουμε παραχάραξη των εθνικών μας θεμάτων, δεν θα επιτρέψουμε παραχάραξη των σχέσεών μας με την εκκλησία», σημείωσε.

«Εγώ έχω το όραμα να δω τον Έλληνα πάνω από τις κάλπες το συντομότερο δυνατό. Δεν με ενδιαφέρει κανένα υπουργιλίκι», σχολίασε.