Το «Σπίτι του Ηθοποιού» επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τρίτη αντιπροσωπία της Νέας Δημοκρατίας. Τα στελέχη της ΝΔ συναντήθηκαν με την ιδρύτρια και πρόεδρο του Ιδρύματος Άννα Φόνσου και προσέφεραν είδη διατροφής μακράς διάρκειας και πασχαλινά τσουρέκια για τους φιλοξενούμενους της στέγης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκε το πολύ ουσιαστικό έργο που προσφέρει το «Σπίτι του Ηθοποιού» όχι μόνο καλύπτοντας βιοτικές ανάγκες ανθρώπων που δοκιμάζονται οικονομικά αλλά και προφέροντας τους την ευκαιρία, μέσα από παραστάσεις που διοργανώνει, να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, δηλαδή το θέατρο.

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» εδώ και περίπου 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της τέχνης και βασικός σκοπός του Ιδρύματος είναι η παροχή στέγης σε ηθοποιούς που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

«Οι άνθρωποι του πολιτισμού και ειδικότερα οι ηθοποιοί δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας. Στην πατρίδα μας και παρά τις επιπλέον δυσκολίες που προκαλούν τα χρόνια διαρθρωτικά ζητήματα του κλάδου, η πολιτεία βρίσκει τρόπους για να συμπαρασταθεί σε χιλιάδες καλλιτέχνες και δημιουργούς. Τριακόσια και πλέον εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη διατεθεί για να αμβλυνθούν οι οικονομικές επιπτώσεις. Τώρα σχεδιάζεται με προσοχή το επόμενο βήμα της σταδιακής έναρξης όλων των καλλιτεχνικών δρώμενων» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου μετά την επίσκεψη.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν, επίσης, η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου, η γραμματέας Αγροτικών Φορέων Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και εκπρόσωπος της γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα Νάνσυ Δάβαλου, η επικεφαλής της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Πολιτιστικών Φορέων Αντιγόνη Κανάκη και ο συντονιστής της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Γιώργος Κουράσης.