Μένεα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και των δηλώσεων των τελευταίων ημερών, πνέουν στην Κουμουνδούρου, όπου εκτιμούν ότι η όλη ιστορία γυρίζει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι η επιχείρηση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά να επαναληφθεί η κινδυνολογία του 2012 για το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε φάρσα. Και αυτή τη φορά όχι μόνο πέφτει στο κενό αλλά γίνεται και μπούμερανγκ για όσους το εμπνεύστηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «δύο χρόνια μετά, όλοι γνωρίζουν ότι η μόνη πραγματική απειλή για τους πολίτες είναι η συνέχιση του μνημονιακού προγράμματος». Την ίδια ώρα που ελάχιστοι εμφανίζονται πλέον πρόθυμοι να υιοθετήσουν τις ακρότητες του Μαξίμου, που προδήλως υπονομεύουν την πορεία της χώρας.

Για τους λόγους αυτούς στην Κουμουνδούρου εκτιμούν οι ισχυρισμοί Γεωργιάδη για «bank run» και κρυφού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφίσματος για το νόμισμα, το μόνο που πέτυχε ήταν να γίνει αποδέκτης αποδοκιμασιών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ.