Τηλεδιάσκεψη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/04) η Φώφη Γεννηματά με αντιπροσωπεία του ΚΕΘΕΑ. Στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις, μέσω των οποίων τόνισε: «Η κυβέρνηση που με απαράδεκτο τρόπο, με ΠΝΠ, κατήργησε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ, πρέπει επιτέλους να σεβαστεί την προσφορά του και να μη προχωρήσει σε άλλες αυταρχικές παρεμβάσεις, με τη γνωστή λογική του “ελέγχου” του δήθεν επιτελικού κράτους».

Πρόσθεσε ότι, στα ζητήματα που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που αγωνίζονται για απεξάρτηση και επανένταξη στην κοινότητα, είναι ανάγκη να υπάρχει ο ουσιαστικός πολιτικός και κοινωνικός διάλογος και να αποφεύγονται οι συγκρούσεις.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξήρε τη σημαντική και διαχρονική προσφορά του ΚΕΘΕΑ, που το έχει αναδείξει ως πρότυπο θεραπευτικού οργανισμού και κάλεσε το ΔΣ του ΚΕΘΕΑ να προχωρήσει στον αναγκαίο διάλογο με τους εργαζομένους για τα θέματα του Οργανισμού Υπηρεσίας, «χωρίς πιέσεις και με αναζήτηση των συναινετικών λύσεων, που θα διασφαλίσουν την ομαλή πορεία του και την προσφορά του», όπως σημείωσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.