Στόχος αγνώστων έγινε την Πέμπτη το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια στα σκαλοπάτια του κτηρίου, όπου στεγάζεται το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!», αναφέρει σε tweet του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης βρισκόταν στο αεροπλάνο επιστρέφοντας από τη Βιέννη, όπου συναντήθηκε με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας.

Σημειώνεται πως είναι η 4η φορά που τα γραφεία του κ. Βαρβιτσιώτη γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ είναι η πρώτη στο γραφείο του στο Περιστέρι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.