«Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φέρουμε την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει» τονίζει ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ευχαριστώντας εγκάρδια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό του στον σημερινό ανασχηματισμό.

«Αποτελεί τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα ότι θα συνεχίσω να προσφέρω της υπηρεσίες μου στην κυβέρνηση και στους απανταχού Έλληνες από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τoν Απόδημο Ελληνισμό» τονίζει στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βλάσης.

Περαιτέρω, επισημαίνει πως τον τελευταίο ένα χρόνο, παρά τους περιορισμούς της πανδημίας, έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενισχύσει και να διευρύνει τους δεσμούς των αποδήμων Ελλήνων με την πατρίδα και δεσμεύεται πως αυτό θα συνεχίσει να κάνει με όλες του τις δυνάμεις.

Τέλος, συγχαίρει τους συναδέλφους του που ανέλαβαν θέσεις στο κυβερνητικό σχήμα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.