Γνωστά ονόματα από διάφορους χώρους φαίνεται πως εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια, ειδικά στον δήμο της Αθήνας, όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των σταυρών στα ψηφοδέλτια της πρώτης Κυριακής των εκλογών.

Ειδικότερα, στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη φαίνεται πως προηγούνται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου.

Στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη «Ανοιχτή Πόλη», οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγκεντρώνουν την προτίμηση των ψηφοφόρων οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Από τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να εκλέγονται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ για την τρίτη θέση φέρονται να διαγκωνίζονται οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιός του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Στον δήμο Πειραιά και στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, πρωτοπόροι στη μάχη του σταυρού φαίνεται πως είναι οι Β. Μαρινάκης, Π. Κόκκαλης, Ειρ. Νταϊφά, Χρ. Αγραπίδης και Δ. Παρασκευόπουλος. Από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, οι πληροφορίες αναφέρουν πως προηγούνται οι Π. Καλαγιά – Καραμαλάκου, Αν. Κάρλες, Κ. Μανωλάκος, Ελ. Κούβαρη και Π. Ρέππας.

Στο μεταξύ, πέρα από τους Ηλία Ψινάκη και Απόστολο Γκλέτσο, που εκλέχθηκαν πανηγυρικά από τον πρώτο γύρο σε Μαραθώνα και Στυλίδα αντίστοιχα, αρκετοί ακόμη διάσημοι φαίνεται να καταλαμβάνουν μια θέση στα δημοτικά συμβούλια αρκετών δήμων.

Ειδικότερα, στα νότια προάστια η Βάνα Μπάρμπα στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής φαίνεται να έχουν προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Σόμμερ που κατέβαινε στον Άλιμο δεν τα κατάφερε, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χαϊδαρίου με τον συνδυασμό του Αντώνη Μποζίκα, δείχνει να βγαίνει πρώτος.

Σημειώνεται πως τα επίσημα στοιχεία των σταυρών θα ανακοινωθούν από τα πρωτοδικεία της χώρας.