«Οι μάσκες έπεσαν» υποστηρίζει σε δήλωσή της η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφερόμενη στη δημόσια υποστήριξη προς τον ανθυποψήφιό της, Γιάννη Σγουρό, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, «από χθες ο απερχόμενος περιφερειάρχης έπαψε να είναι ακομμάτιστος, καθώς σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, είναι ο εκλεκτός της καταστροφικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου».

Η κ. Δούρου, που στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών παρουσίασε προβάδισμα σχεδόν δυο ποσοστιαίων μονάδων έναντι του κ. Σγουρού (Δούρου 23,80% – Σγουρός 22,11%), σημειώνει ότι ο κ. Σγουρός «χρησιμοποίησε τον τίτλο του περιφερειάρχη για την επανεκλογή του, αποδεικνύοντας ότι θεωρεί την Περιφέρεια Αττικής ιδιωτική του περιουσία».

Συγχρόνως, καλεί σε διακαναλικό «ντιπέιτ» τον κ. Σγουρό προκειμένου, όπως τονίζει, να ενημερωθούν καλύτερα οι πολίτες της Αττικής ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.