Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκονται απέναντι στην εθνική προσπάθεια και αυτό δεν χτυπάει την κυβέρνηση αλλά τους πολίτες. «Το έκαναν στην αρχή της πανδημία και το κάνουν αδίστακτα και τώρα», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του υγειονομικού χάρτης της Ελλάδας από το υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και την κριτική που ασκείται από το κόμμα της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση του κορονοϊού.

«Απέναντι στην εθνική προσπάθεια, υπάρχει ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, με λαϊκίστικη αντιπολίτευση, ψέματα και fake news. Δεν χτυπούν εμάς, αλλά τους πολίτες», ανέφερε αρχικά ο υπουργός Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε: «Το έκαναν στην αρχή της πανδημίας και το κάνουν αδίστακτα και τώρα. Εγώ, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, κάναμε και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε μαζί με την ελληνική κοινωνία να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.