«Δεν αποδόθηκε σωστά η δήλωσή μου από τους Σκοπιανούς», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παράλληλα, διέψευσε ότι είχε ανάμειξη στο «κόψιμο» της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Δεν ήξερα την υπόθεση καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφορικά με την υπόθεση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που ανέκυψε μετά τη συνέντευξή του σε σκοπιανό μέσο ενημέρωσης, όπου εμφανίζεται να αποκαλεί τα Σκόπια ως Μακεδονία, ο κ. Κούλογλου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτή η δήλωσή του.

«Αυτό που είπα στη συνέντευξη ήταν ότι ήμουν από την αρχή υπέρ της εξεύρεσης μιας συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ονομασίας γιατί πήγαινα ανταποκριτής-απεσταλμένος στα Σκόπια και έβλεπα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν με πολύ μεγάλη ζέση να έρθουν κοντά στην Ελλάδα και εμείς με την πολιτική που υιοθετήσαμε τους απομακρύναμε. Και η Ελλάδα έχανε μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει επιρροή, συμμάχους σε όλα τα Βαλκάνια. Και σε αυτή την πολιτική, σε μια έξαλλη πολιτική, πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς για να κάνει πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενος τα εθνικά συναισθήματα», σημείωσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.