«Αν υπάρχει υποψήφιος Χρυσής Αυγής στο δεύτερο γύρο, να δεσμευτούν όλοι ότι θα ψηφίσουν τον αντίπαλό του», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δήμαρχος Αθηναίων.

Και ξεκαθάρισε τι θα ψηφίσει εκείνος σε περίπτωση που δεν περάσει στον β’ γύρο, λέγοντας: «Αν υπάρχει υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσω τον αντίπαλό του».

Ο Γιώργος Καμίνης πάντως που θα δοκιμάσει την τύχη του ξανά στο δήμο της Αθήνας, τόνισε ότι το ψηφοδέλτιό του θα είναι ανανεωμένο.

Μίλησε όμως και για την κριτική που του ασκεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας: «Δεν δέχομαι μαθήματα διαχείρισης από τον Νικήτα Κακλαμάνη».

Υποστήριξε ότι «με λιγότερα χρήματα συντηρούμε περισσότερους πολίτες. Σήμερα ο δήμος συντηρεί 20.000 ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμίνης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας ΕΛ.ΑΣ. και δήμου ώστε να «τηρηθεί το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης» αλλά και να καταπολεμηθεί το παραεμπόριο. «Το παραεμπόριο είναι εμπόριο δισεκατομμυρίων. Και γι’ αυτό πρέπει να χτυπηθεί στην πηγή του το πρόβλημα».

Πάντως, ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στην ανάγκη αποτεφρωτηρίου λέγοντας ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει νομοθετική πρόταση για το θέμα.