Στην Κρήτη βρίσκεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο του διαλόγου του Κινήματος με επιχειρηματικούς, εργατικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς και ενώσεις για την αντιμετώπιση της υγειονομικών κινδύνων και της οικονομικής κρίσης, αλλά και την αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.

Η κ. Γεννηματά, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, θα συμμετάσχει στην Περιφερειακή Τηλεδιάσκεψη Κρήτης με θέμα «Ψηφιακή Οικονομία και Βιομηχανική Αλλαγή – Επενδύσεις, Έρευνα και Εκπαίδευση», αργότερα θα έχει στον νομό Λασιθίου σύσκεψη με φορείς και το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσαράς στις Μοίρες.

Το βράδυ θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των Αγροτικών Ενώσεων και Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, ενώ αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του νομού Ηρακλείου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

(φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.