«Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ζούμε τα αποτελέσματα ενός παραλογισμού» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή ανακοίνωση, η οποία εστιάζει τα έργα που γίνονται στην Αθήνα για τον Μεγάλο Περίπατο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «δεν μπορείς να μειώσεις το αυτοκίνητο χωρίς να ενισχύσεις τα μέσα μαζικής μεταφοράς» και «δεν μπορείς να προχωράς σε τόσο μεγάλες αλλαγές με σοβαρές ελλείψεις στον σχεδιασμό και στις μελέτες και με απουσία ουσιαστικού διαλόγου».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ζούμε τα αποτελέσματα ενός παραλογισμού. Δεν μπορείς να μειώσεις το αυτοκίνητο χωρίς να ενισχύσεις τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δεν μπορείς να προχωράς σε τόσο μεγάλες αλλαγές με σοβαρές ελλείψεις στον σχεδιασμό και στις μελέτες και με απουσία ουσιαστικού διαλόγου.

Οι πειραματισμοί του Δήμου Αθηναίων και της κυβέρνησης δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές πολιτών, εργαζομένων και επιχειρηματιών.

Κάθε ουσιαστική αλλαγή οφείλει να σέβεται την καθημερινότητα των ανθρώπων της Αθήνας και να στηρίζεται στον ουσιαστικό διάλογο».