Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τον σάλο που ξέσπασε με τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τηλεοπτικό σταθμό, στις οποίες φαίνεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, να έχει μπει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και να έχει γεμίσει δύο μεγάλα καρότσια με προϊόντα.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Mega, με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν αρνητικά την κίνησή του, δεδομένου ότι γίνεται έκκληση από την κυβέρνηση να ψωνίζουμε ψύχραιμα και μονάχα όσα χρειαζόμαστε, καθώς υπάρχει επάρκεια προϊόντων και δεν πρόκειται να σταματήσει ο εφοδιασμός. «Το μισό σούπερ μάρκετ κατέληξε στην οικία Παπαδημούλη για την καραντίνα, τα μισά αποθέματα του συγκεκριμένου καταστήματος» όπως ανέφεραν.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου απάντησε μέσω Twitter: «Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα Σκλαβενίτη με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».

Η όλη υπόθεση ενεργοποίησε και τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης μέσω Twitter σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. “Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο… τα δε ράφια γεμάτα”».