Απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι δεν έχει τη δέουσα ατομική ευθύνη στο θέμα του κορονοϊού δίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, καθώς εμφανίστηκαν φωτογραφίες σε τηλεοπτικό σταθμό που τον δείχνουν να έχει μπει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και να έχει γεμίσει δύο μεγάλα καρότσια με προϊόντα.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Mega με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν αρνητικά την κίνησή του, δεδομένου ότι γίνεται έκκληση από την κυβέρνηση να ψωνίζουμε ψύχραιμα και μονάχα όσα χρειαζόμαστε, καθώς υπάρχει επάρκεια προϊόντων και δεν πρόκειται να σταματήσει ο εφοδιασμός. «Το μισό σούπερ μάρκετ κατέληξε στην οικία Παπαδημούλη για την καραντίνα, τα μισά αποθέματα του συγκεκριμένου καταστήματος» όπως ανέφεραν.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου ως απάντηση έγραψε στο Twitter: «Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα Σκλαβενίτη με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».

Ακολούθως πρόσθεσε με νέο «τιτίβισμα» ότι: «Ψωνίζω από αυτόν τον Σκλαβενίτη εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζοντας τον φόρτο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ιδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τα δε ράφια ήταν γεμάτα κ ο κόσμος λίγος. Που είναι η “αντικοινωνική συμπεριφορά”;».

Το βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA είναι το εξής: