O πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου και κυρίως τα γεγονότα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λέγοντας ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα και πρόσθεσε: «Όταν έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», είπε ο κ. Πάγκαλος στο Βήμα FM, αναφερόμενος στην Ραχήλ Μακρή χωρίς όμως να την κατονομάσει.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια…», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε και συνέχισε «καμιά δεκαριά μικρά παιδιά που τους έχουν γυρισμένη την πλάτη».

«Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση», είπε ο πρώην υπουργός και με αιχμηρό τρόπο παρατήρησε σχολιάζοντας σχετικές αναφορές: «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους, τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Με αφορμή την κοινή συμμετοχή της κυρίας Κωνσταντοπούλου και της κυρίας Μακρή στη διαμαρτυρία έξω από την ΕΡΤ ο κ. Πάγκαλος μίλησε για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου».

Με αυτή τη συλλογιστική ο κ. Πάγκαλος είπε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μετεκλογικής σύμπραξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν και σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «αν έχει λήξει το μνημόνιο μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει…».