Για την εξέλιξη στις έρευνες που γίνονται αυτή τη στιγμή για τη δράση της Χρυσής Αυγής μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 οι κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος και Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που ξεκίνησε να τελειώσει καλά». Και ξεκαθάρισε ότι «Οι πολιτικοί δεν πρέπει να μονομαχούμε πάνω στον λεκέ της Χρυσής Αυγής, όταν όλοι συμφωνούμε ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη. Πρέπει να βοηθήσουμε τη δικαστική εξουσία να φτάσει στο αποτέλεσμα. Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη Χρυσή Αυγή», είπε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «Είναι μια σοβαρή και χρόνια υπόθεση, η εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Αυτά είναι καταγγελμένα, είναι γραμμένα και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο. Πήγα στον εισαγγελέα και του κατέθεσα εκθέσεις που είναι καταπέλτης σε βάρος της Χρυσής Αυγής για εγκληματική δραστηριότητα», είπε ενώ αναφερόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο σημείωσε: «δεν είναι αυτοκράτορας», τονίζοντας ότι οι υπουργοί δεν θέλουν πολιτική διαπραγμάτευση με βουλευτές άλλων κομμάτων και αυτό είναι λάθος.