ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της ΝΔ σκυλεύει πάνω στα θύματα και τους τραυματίες του Ματιού

«Οι κάτοικοι από την πρώτη στιγμή είχαν δωρεάν πρόσβαση σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:54
24/07/2019
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της ΝΔ σκυλεύει πάνω στα θύματα και τους τραυματίες του Ματιού
36
loading

Πράγματα που «σκόπιμα "διαφεύγουν" για λόγους μικρόψυχης επικοινωνιακής πολιτικής», όπως αναφέρει, επιχειρεί να ξεκαθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αναφορικά με την πρόσβαση των εγκαυματιών του Ματιού σε υγειονομικό υλικό, κατηγορώντας παράλληλα τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας και την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «επιμένει να σκυλεύει πάνω στα θύματα και τους τραυματίες, από τη φονική πυρκαγιά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ζητηθεί από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ καμία πρόσθετη ή κατ’ εξαίρεση παροχή, όπως αναφέρθηκε. «Συνεπώς, εάν εφεξής τεθεί τέτοιο ζήτημα ορθώς το ΑΥΣ του ΕΟΠΥΥ θα ασχοληθεί, όπως έχει θεσμική υποχρέωση και το πράττει διαρκώς».

«Οφείλει να ενημερωθεί ο νέος Υπουργός Υγείας ότι όσον αφορά στον ΕΟΠΥΥ, όλες οι θεσμοθετημένες παροχές του Οργανισμού καλύπτονται από τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (τον γνωστό ΕΚΠΥ), ο οποίος αναθεωρήθηκε από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο 2018 ενσωματώνοντας πλήθος παροχών και θεραπειών. Για τις περιπτώσεις που απαιτείται κατ’ εξαίρεση παροχή πέραν του ΕΚΠΥ υπάρχει το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει εδώ και αρκετά χρόνια σε εβδομαδιαία βάση και αξιολογεί την αναγκαιότητα των «κατ’ εξαίρεση παροχών, θεραπειών, πράξεων» αποφασίζοντας με επιστημονικά κριτήρια, αλλά και στην βάση του αναγκαίου και επείγοντος της κάθε περίπτωσης» συνεχίζει η ανακοίνωση και σημειώνει: «Συνεπώς μία θεσμικά κατοχυρωμένη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, όταν παρουσιάζεται ως παρέμβαση Υπουργού Υγείας, διέπεται είτε από άγνοια του ίδιου και των αρμόδιων θεσμικών παραγόντων, είτε από την αίσθηση της καθεστωτικής αξιοποίησης των μέσων ενημέρωσης για να παρουσιαστεί κάτι δεδομένο και σημαντικό ως συνέπεια πολιτικής βούλησης της νέας Κυβέρνησης».

«Στην πραγματικότητα οι κάτοικοι στο Μάτι, θύματα της πυρκαγιάς, από την πρώτη στιγμή είχαν δωρεάν πρόσβαση σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες που προέκυψαν μετά τη φονική πυρκαγιά. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε άμεσα κατάλληλος χώρος στο Κέντρο Υγείας όπου συγκεντρώθηκε ιατροφαρμακευτικό υλικό και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες λόγω της προφοράς από πλήθος κόσμου, φαρμακευτικές εταιρείες, ΜΚΟ, συλλόγους κλπ.Το υπουργείο Υγείας προχώρησε στη δωρεάν παροχή αποκλειστικής νοσηλευτικής φροντίδας των εγκαυματιών για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, εντός των νοσοκομείων, πλήρη σίτιση των συνοδών τους και ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Με νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Υγείας προβλέφθηκε επίσης η δωρεάν χορήγηση των φαρμακευτικών σκευασμάτων στους πληγέντες έως το τέλος του έτους, η οποία είχε αναδρομική ισχύ από τις 26 Ιουλίου» προσθέτει η ανακοίνωση.

«Με ΚΥΑ των αρμόδιων υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών, και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποφασίστηκε η εφάπαξ οικονομική ενίσχυση ύψους 6.000 ευρώ, στα άτομα που υπέστησαν τραυματισμό, λόγω των πυρκαγιών και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία. Η εν λόγω ενίσχυση ήταν ανεξάρτητη από οποιαδήποτε άλλη τακτική ή έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή επίδομα που καταβλήθηκε ή καταβάλλεται για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές. Η υλοποίηση της οικονομικής ενίσχυσης πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΑ.

Τέλος η 1η ΥΠΕ Αττικής, σε συνεργασία, με την Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι και με το Κοινωφελές ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ανέπτυξε δράση για τη φροντίδα και την αποκατάσταση των τραυματιών (φυσικοθεραπείες κ.α.) καθώς και τη χορήγηση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και άλλου αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (κρέμες, αντηλιακά κ.α.). Για την εξέταση των αιτημάτων χορήγησης φροντίδας αποκατάστασης και της κάλυψης των εξόδων των ΜΗΣΥΦΑ και του υγειονομικού υλικού από τα φαρμακεία ορίστηκε υπεύθυνος ο Διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς». Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ, ήταν αυτό που ανέλαβε τα προγράμματα αποκατάστασης των ασθενών» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε την υγεία των συνανθρώπων μας με ευαισθησία και αποφασιστικότητα επιδιώκοντας την θεμελίωση ενός συστήματος υγείας που θα καλύπτει, καθολικά, ισότιμα και χωρίς επιβάρυνση όλους τους πολίτες. Με αυτόν τον "μπούσουλα" παρενέβη και άσκησε την υγειονομική φροντίδα των ανθρώπων που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι. Σε κάθε περίπτωση και επειδή η πολιτική υγείας είναι πολύ σημαντική υπόθεση θα ήταν σκόπιμο οι φέροντες την πολιτική ευθύνη να είναι πιο προσεκτικοί όχι μόνο στον τρόπο άσκησης αυτής καθεαυτής της πολιτικής, αλλά ακόμη και στην διαχείρισης της σχετικής πληροφορίας. Πλέον δεν παίζουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

36
σχόλια
 1. avatar ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

  ΚΕΙΝΑ ΤΑ 31000000 απο τις δωρεες των πολιτων για τους χαροκαμενους,
  γιατι τα ειχατε στο συρταρι η γιαα διακοπες του πινοκιου με κοτερο????????
  Μηπως θα τα δινατε στο καρανικα και πεσιτη για επενδυσεις??????????????????
  ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΓΕΛΕΙΟΙ, ΣΑΧΛΟΙ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ..............

 2. avatar Dekatesera

  Κύριε Τσίπρα αυτό που έχετε ξεκινήσει δεν είναι αντιπολίτευση. ΑΠΛΏΣ πνεύμα Αντιλογίες συνεχώς για να έχετε κάτι να λετε

 3. avatar ..

  Σκυλευετε πάνω στο πτώμα του Στάλιν μπεεεεε

 4. avatar Νικος χασαπης

  102 + φόνους κάνανε στο μάτι οι συριζαιοι κουλη ποτέ θα τους περάσεις από δικαστήριο;

  1. avatar Νικος χασαπης

   σαλτα και ....πλυσου βρε [...].

  2. avatar Νικος χασαπης

   Αυτην την εκμετάλλευση μνήμης των νεκρών στο Μάτι απο την ΝΔ μια μέρα θα την βρείτε μπροστά απατεώνες
   ΗΛΕΙΑ 24/9/2007.
   147 χωριά κάηκαν
   84 άνθρωποι καήκαν
   1.500 σπίτια, καήκαν
   268.834 εκτάρια γης και δεκάδες χιλιάδες ζώα καήκαν
   6.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς στέγη.
   Ο Βύρωνας Πολύδωρας μίλησε για ασύμμετρη απειλή και για τον στρατηγό άνεμο. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.
   ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
   ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΑΣ

 5. avatar Το πρωτοσέλιδο της αυγουλοθήκης

  \" για λόγους μικρόψυχης επικοινωνιακής πολιτικής»
  που μας έχουν συνηθίσει ο φίλης, ο κυρίτσης, ο καρτερός, δεν είχε την τραγωδία στο Μάτι αλλά φωτο από τα Ιουλιανά πριν 50 χρόνια.

  1. avatar Το πρωτοσέλιδο της αυγουλοθήκης

   Αυτην την εκμετάλλευση μνήμης των νεκρών στο Μάτι απο την ΝΔ μια μέρα θα την βρείτε μπροστά [...]......
   ΗΛΕΙΑ 24/9/2007.
   147 χωριά κάηκαν
   84 άνθρωποι καήκαν
   1.500 σπίτια, καήκαν
   268.834 εκτάρια γης και δεκάδες χιλιάδες ζώα καήκαν
   6.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς στέγη.
   Ο Βύρωνας Πολύδωρας μίλησε για ασύμμετρη απειλή και για τον στρατηγό άνεμο. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.
   ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
   ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΑΣ.

   1. avatar τριαλαρο

    Για να μαθαίνεις για την ηλεία. Η φωτιά έκαιγε από το πρωι, ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός που κανένας δε μπορούσε να σταματήσει την φωτιά.
    Στο ματι υπήρξε μια εστια φωτιάς, στην ηλεία 3-4. Το μάτι είναι κατοικημένη περιοχή με λίγα πεύκα, η ηλεία είναι κάποια σπίτια μέσα σε πευκόδαση (δάση όχι 2-3). Στην ηλεία ενεργούσαν από την πρώτη στιγμή το μεγαλύτερο τμήμα των πυροσβεστικών δυνάμεων που υπήρχαν στην πελοπόννησο, από πυροσβέστες εως και αεροπλάνα. Είχαν μείνει πίσω π.χ. Μεσσηνία μόνο κάποιες επίγειες για μπακαπ σε περιοχές που θα είχαν πρόβλημα αν ξεσπουσε τίποτε, τα αεροπλανα είχαν φύγει για ηλεία. Σε άλλους νομούς ξέρω ότι είχαν στείλει τις μισές.
    Στην ηλεία σε ορισμένα σημεία επιγειο προσωπικό δε μπορούσε να ενεργήσει γιατί δεν υπήρχε καμία πρόσβαση και αναγκαστικά το αφηναν να καεί, και τα αεροπλάνα λόγω αέρα δε μπορούσαν να ενεργήσουν όλη την ημέρα. Προσπαθούσαν όμως όταν έβλεπαν να κοπάζει λίγο.
    Στο μάτι πες μου ότι δεν είχαν πρόσβαση σε κάποιες περιοχές να τρελλαθώ τώρα!!!!!!!! Τα αεροπλάνα άντε να έκαναν κανα δυο ρίψεις. Και προσοχή δεν ήταν ευθύνη των ανθρώπων που ενεργούσαν, αλλά αυτών που έδιναν τις εντολές.

    Με το που έφτανε μια φωτιά κοντά σε χωριό στην ηλεία η αστυνομία αμέσως έβγαινε με ντουντουκες και φωναζε την απομακρυνση, πήγαιναν και στις γριες να τις πάρουν σηκωτές από τα σπίτια. Πότε ακριβώς έγινε αυτό στο μάτι?????????????

    Και κανείς δε προσπάθησε να κρύψει τους νεκρούς από την πρώτη στιγμή.

   2. avatar @@@Το πρωτοσέλιδο της αυγουλοθήκης

    4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα κάηκαν.
    Το ύψος των καταστροφών αποτιμήθηκε σε περισσότερα από 3,5 δις €.
    ΕΝΩ:
    Εγινε παρουσίαση βιβλίου για τις φωτιές του 2007 παρουσία Καραμανλή. Μνήμες από τον «στρατηγό άνεμο» και τις θεωρίες συνωμοσίας (!) της εποχής.
    {Εβγαλαν και λεφτα η ΝΔημοκρατες απο την τραγωδια αυτην........πουλουσαν βιβλια με την ανικανοτητα τους!!! }

 6. avatar Πωλούνται πάσης φύσεως αριστερά υλικά από 5ο χέρι σε τιμή ευκαιρίας

  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, πουλημένοι συριζαιοι
  Δεν δικαιούται δια να ομιλεί ουδείς των συριζαιων προ πάντων η Μαδούρου

  1. avatar Μόνο που

   έρχονται δεύτεροι! Και κάποιοι άλλοι έπρεπε να νιώθουν αιδώ! Αλλά τι να περιμένεις, αν κρίνεις από την ποιότητα λόγου των θιασωτών τους!

  2. avatar Πωλούνται πάσης φύσεως αριστερά υλικά από 5ο χέρι σε τιμή ευκαιρίας

   Δεξιο ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ προ παντων τα ΤΡΟΛΛ τους
   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΞΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΗΛΕΙΑ
   ]24/9/2007
   147 χωριά κάηκαν
   84 άνθρωποι καήκαν
   1.500 σπίτια, καήκαν
   268.834 εκτάρια γης και δεκάδες χιλιάδες ζώα καήκαν
   6.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς στέγη.
   Ο Βύρωνας Πολύδωρας μίλησε για ασύμμετρη απειλή και για τον στρατηγό άνεμο. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.
   Αυτην την εκμετάλλευση μνήμης των νεκρών στο Μάτι απο την ΝΔ μια μέρα θα την βρείτε μπροστά [...].

   1. avatar @@Πωλούνται πάσης φύσεως αριστερά υλικά από 5ο χέρι σε τιμή ευκαιρίας

    4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα κάηκαν.
    Το ύψος των καταστροφών αποτιμήθηκε σε περισσότερα από 3,5 δις €.
    ΕΝΩ:
    Εγινε παρουσίαση βιβλίου για τις φωτιές του 2007 παρουσία Καραμανλή. Μνήμες από τον «στρατηγό άνεμο» και τις θεωρίες συνωμοσίας (!) της εποχής.
    {Εβγαλαν και λεφτα η ΝΔημοκρατες απο την τραγωδια αυτην........πουλουσαν βιβλια με την ανικανοτητα τους!!! }

 7. avatar true

  Εσείς οι τραβεστί αριστεροί έχετε το θράσος αφού κάηκαν τόσοι άνθρωποι να μιλάτε κιόλας. Πήρατε στις εκλογές αυτό που σας άξιζε και οι τόσες ψυχές θα σας κυνηγάνε για μια ζωή.

 8. avatar Sotiris

  μιλάμε για τεραστίου πολιτικού επιπέδου και νοημοσύνης αντιπολίτευση !
  Δεν παίζονται με τίποτε οι .... \"άνθρωποι\" !
  Ρε Ελληνάρες δώσαμε σ\' αυτή τη συμμορία αλ666, 30% ποσοστό προτίμησης ?
  Άρρωστοι είμαστε ?
  Διαβάστε γραμμή γραμμή τι λένε οι άνθρωποι και πες τε μου αυτοί ή ο Βελόπουλος έπρεπε να πάρει περισσότερο ?

  1. avatar :Sotiris

   Αυτην την εκμετάλλευση μνήμης των νεκρών στο Μάτι απο την ΝΔ μια μέρα θα την βρείτε μπροστά [...].
   ΗΛΕΙΑ
   24/9/2007.

   1. avatar Sotiris

    αγαπητέ φίλε, χωρίς καμία απολύτως διάθεση να υποστηρίξω την νδούλα, ένα ερώτημα μόνο να σου κάνω : η όποια σημερινή κυβέρνηση, τι έπρεπε να κάνει, τι έπρεπε να πει ! ! ! ! για να εκτιμήσεις ότι βλέπει το έγκλημα αυτό με σοβαρότητα και χωρίς υστεροβουλία.
    Εάν βρεις τι έπρεπε να κάνει καλύτερο, να μου πεις σε παρακαλώ.
    Μην ξεχνάς ότι 31 εκ που είχανε μαζευτεί από δωρεές, τα είχε η συμμορία αλ666 στην άκρη .... μήπως και..... αυγατίσουνε, από παγερή αδιαφορία ίσως, ..... ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να υποθέεει, και οι άνθρωποι στο Μάτι τρελλαίνονται και υποφέρουν ! ! ! !

 9. avatar teodman

  Βουλώστε το Άχρηστοι και Ανίκανοι Μπολσεβίκοι

 10. avatar Ετσι ε!!

  Τουλαχιστον με την ανικανοτητα και την αδιαφορια της δεν συνεβαλε ωστε να δημιουργηθουν

  1. avatar : Ετσι ε!!

   ενω στην Ηλεια οι ικανοι σας ΝΔ συνεβαλε να καουν..... μονο 84 ψυχες και 147 χωρια να γινουν σταχτη!!! ....Το ενδιαφερον δε ηταν τοσο μεγαλο που.... μονο 6.000 ανθρωποι εμειναν χωρις στεγη.....αντε να χαθειτε ολοι δεξιοκολακες που φωτογραφιζεστε στο Ματι ενω καψατε 84 ΨΥΧΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

   1. avatar : Ετσι ε!!

    Ανατριχιλα προκαλουν τα νουμερα.....
    147 χωρια καηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!
    84 ψυχες καηκαν!!!!!!!!
    6.000 ανθρωποι ηταν χωρις στεγη!!!!!
    Και η ΝΔ και κυριως ολοι αυτοι οι δεξιοι που γραφουν για το Ματι και βριζουν τον Συριζα για τις ευθυνες του δεν κοιτανε τι εκαναν αυτοι στην Ηλεια οταν ηταν στην κυβερνηση!!!!
    Ποσο Ξιπασμενοι ειναι θεε μου.

 11. avatar δον ζου αν

  Η ψηφοθηρία και η πολιτική εκμετάλλευση από την νδ δεν έχει οριο!ποιος ενέταξε στο σχέδιο πολης αυτή την περιοχή? Γιατί δεν υπήρχαν οδοι διαφυγης? ο τσιπρας και η Δουρου? οχι η νδ και το παδοκ που ανερυθριαστα κανουν και τον δικαστη αντι για συγνωμη!!

 12. avatar Στη Νέα Δημοκρατία…

  Αφού εκμεταλλεύτηκαν ασύστολα τα θύματα για τα οποία είναι συνυπεύθυνοι με το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουν τη χυδαία σκύλευση (βλ.λ.) με φιέστες και κροκοδείλια δάκρυα!
  Αν δεν έβαλαν αυτοί τη φωτιά για να πλήξουν την καλή εικόνα της κυβέρνησης Τσίπρα,... τότε τους ήρθε λουκούμι!

  1. avatar Αφωνος

   Χαχαχα βρε χαζούλη, δε θυμάσαι που μας δείχνανε οι δικοί σου δορυφορικές εικόνες και υπαινίσσονταν ρώσικο χέρι??? Γελοίε, ε γελοίε

 13. avatar ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ

  ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ

  1. avatar ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ

   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΞΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΗΛΕΙΑ
   24/9/2007
   147 χωριά κάηκαν
   84 άνθρωποι καήκαν
   1.500 σπίτια, καήκαν
   268.834 εκτάρια γης και δεκάδες χιλιάδες ζώα καήκαν
   6.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς στέγη.
   Ο Βύρωνας Πολύδωρας μίλησε για ασύμμετρη απειλή και για τον στρατηγό άνεμο. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.
   ΕΣΥκαι οι ομοιοι σου ειστε οι μεγαλυτεροι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ μας!

   1. avatar @@ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ

    4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα κάηκαν.
    Το ύψος των καταστροφών αποτιμήθηκε σε περισσότερα από 3,5 δις €.
    ΕΝΩ:
    Εγινε παρουσίαση βιβλίου για τις φωτιές του 2007 παρουσία Καραμανλή. Μνήμες από τον «στρατηγό άνεμο» και τις θεωρίες συνωμοσίας (!) της εποχής.
    {Εβγαλαν και λεφτα η ΝΔημοκρατες απο την τραγωδια αυτην........πουλουσαν βιβλια με την ανικανοτητα τους!!! }

 14. avatar Social Distortion.

  Εμφανιστηκαν τα παιδιά!!!
  Κρυμμένα στα λαγούμια τους ηταν χθες.

 15. avatar kek

  Συριζαιοι για εσας ηταν \'\'απλα μια στραβη στη βαρδια σας\'\' (ΔΟΥΡΟΥ) και \'\'επρεπε να ξερουν κολυμπι οι πνιγμενοι\'\' (ΠΟΛΑΚΗΣ) τολματε και μιλατε ρε αθλιοι ? καψατε το κοσμο αγυρτες!

  1. avatar Douskas John

   Έγινες ΝΔ κεκ .Τις στολές τις πούλησες τουλάχιστον η περιμένεις το καρναβάλι για να τις φορέσεις. Κοίτα ρε κάτι ...που θέλουν να λέγονται και απόγονοι του Λεωνίδα. [...] αβγό.

  2. avatar ΜΗΤΣΣΣΣΣ

   κοιτα αν παρακολουθεις τα καναλια του μαρινακη που ειναι αρχηγος της νδ τετοια θα ακους οτι και καλα ειπωθηκανε...

 16. avatar Μστ

  Με τόσα χρήματα που δώθηκαν από δωρεές, θα έπρεπε το Μάτι να είχε ξαναγίνει μια μεγάλη πόλη...οπότε ή οι δωρεές ήταν ψέματα ή τα λεφτά κάποιοι τα τσέπωσαν ή τα μεταφέρατε σε άλλους λογαριασμούς για να μοιράσετε επιδόματα.!!

  1. avatar .Μστ

   ελα στην Ηλεια να δεις τι κανατε [...].....κοπιαστε και οι ΝΔημοκρατες σοουμαν!!! Τολματε να μιλησε γιαυτο το χαλι σας ???? Ηρθε κανεις σας στα μνημονυνα μας????ουστ μιασματα

   1. avatar Dum spiro spero???

    Η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή τότε έδωσε σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που είχαν εκδηλωθεί πυρκαγιές από 3000 €, χωρίς να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών! Τότε μέχρι και η ... κουτσή Μαρία πήρε!

 17. avatar Χίτλερ

  Μην σκυλευεται πάνω στα θύματα του ολοκαύτωματος, ε δεν έγινε και τίποτα ξεχάστε τα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει