Για τα γεγονότα στην Προανακριτική Επιτροπή, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Ηλία Κασιδιάρη και την κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, κάνοντας λόγο για σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.

«Κανένας δεν μπορεί να αντέξει στην ίδια αίθουσα με αυτή. Η Κωνσταντοπούλου έχει τσακωθεί μέχρι και με τον καφετζή», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν είναι η Κωνσταντοπούλου παράγων προόδου, αλλά εμπόδιο. Αν χρειαστεί να ξαναγίνει τέτοια επιτροπή και ο ΣΥΡΙΖΑ βάλει την κ. Κωνσταντοπούλου, δε θα δεχτεί κανείς βουλευτής να συμμετάσχει».

Ζήτησε, επίσης, συγγνώμη από τους πολίτες, σχολιάζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμεύσεις προς την οικογένεια της κ. Κωνσταντοπούλου».

Περιγράφοντας το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ και του κ. Κασιδιάρη, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έγινε χαμός και με το παρελθόν που έχει ο συγκεκριμένος κύριος ειδοποιήθηκε η φρουρά». «Δεν φοβόμαστε τον κ. Κασιδιάρη», συμπλήρωσε.

«Η ιδέα ότι η Δημοκρατία φοβάται τη Χρυσή Αυγή με συγχωρείτε αλλά εγώ αυτό δεν το ανέχομαι», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Χαρακτήρισε δε ως «δυστύχημα» το γεγονός ότι δεν προβάλλεται η Επιτροπή από τα κανάλια. «Είχαμε πει να επιτραπεί η μετάδοση, υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον», ανέφερε.