Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη, στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά και στον Παναγιώτη Ρήγα εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για σύμπραξη μελών της Επιτροπής προκειμένου συσκοτίσουν πτυχές της υπόθεσης της λίστα Λαγκάρντ, ενώ τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στην Επιτροπή «για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες».

Αναφερόμενη, συγκεκριμένα στον κ.κ. Μαρκογιαννάκη, Γεωργιάδη και Ρήγα η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να προστατέψουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατά την χθεσινή του κατάθεση στην Προανακριτική, καταλογίζοντας στον κ. Βενιζέλο «προκλήσεις φασιστικού, σεξιστικού, χυδαίου και αγοραίου περιεχομένου».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, επίσης, ότι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ διαρρέουν ότι τις αναφορές ότι δεν άνοιξε το ηλεκτρονικό αρχείο με τη λίστα ο κ. Βενιζέλος, ενώ υπάρχουν στοιχεία ότι παρέλαβε και εκτυπώσεις, οι οποίες αγνοούνται. Σύμφωνα με την ίδια, ο κ. Βενιζέλος δεν έδωσε απαντήσεις για αυτό το θέμα στην επιτροπή, γιατί δεν ήθελε να απαντήσει.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας, γιατί αυτό θέλει ο λαός και υπογράμμισε ότι όταν τελειώσει η διαδικασία θα δημοσιοποιήσουν τα πάντα.