Τσίπρας: Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής

«Αντέξαμε στη φουρτούνα, το ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:02
19/05/2019
Τσίπρας: Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής
75
loading

«Είναι μεγάλη μου χαρά τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας το ιστορικό λιμάνι της χώρας. Εδώ στην πιο πολύ τραγουδισμένη πόλη της χώρας μας την πόλη της εργατιάς την πόλη της νιότης και των ναυτικών πρόσθεσε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά.

«Νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα ,στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά -δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά. Αντέξαμε στη φουρτούνα, το ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι. Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής»!

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως: «Την ιστορία δεν τη γράφουν οι κονδυλοφόροι της ελίτ αλλά ο ίδιος ο λαός. Αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη για να μη λυγίζουμε στα δύσκολα, να συνεχίζουμε & να αντέχουμε. Αυτό κάναμε τα χρόνια της κρίσης & καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια» και συμπλήρωσε: «Έχουμε πλέον τις βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής. Την απόφαση για το μέλλον της χώρας θα την πάρει ο ελληνικός λαός. Η ψήφος τον ελληνικού λαού θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε».

«Δεν ερχόμαστε να σας πούμε ότι ζούμε σε ένα παράδεισο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, «ξέρουμε ότι και σήμερα πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βγάλαμε την οικονομία σε ξέφωτο και έχουμε τη δυνατότητα τις θυσίες του ελληνικού λαού να τις επιστρέψουμε τώρα στους πολλούς», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα μέσα από τις θυσίες του ελληνικού λαού βγήκε από τα μνημόνια. Πάνω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η 13η σύνταξη και η εγγύηση του εισοδήματος σας. Η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία ανάταξης της χώρας. Ο λαός έχει καταλάβει πιο είναι το σχέδιο του ενός και ποιο είναι το πρόγραμμα του άλλου, τους βλέπω τις τελευταίες μέρες λίγο ανήσυχους. Που πήγαν δα εκείνα τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες που αγόρασαν και πληρώνουνε»;

«Πού πήγαν εκείνες οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν 15-17 μονάδες διαφορά πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. Που πήγε εκείνος ο περίπατος για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι 17 μονάδες έγιναν 10, έγιναν 7, έγιναν 5,5 και τώρα λένε μια ψήφος. Έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν δηλώσεις για αλλοίωση αποτελέσματος, είπε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει πως τρέχουν να μαζέψουν τις δημοσκοπήσεις τους όπως μαζεύουν τους πάγκους στη λαϊκή όταν πιάνει βροχή», συμπλήρωσε.

«Την άλλη Κυριακή θα πάρουν την αποφασιστική απάντηση από την μεγάλη πλειοψηφία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. «Όμως πολίτες του Πειραιά η σημερινή συγκέντρωση εδώ στο Πασαλιμάνι μου δίνει την ευκαιρία να σας μιλήσω και γι' αυτό το πείραμα της μετά - δημοκρατίας όπως το ονόμασα», είπε.

«Ο Πειραιάς ήταν πάντοτε όχι πειραματόζωο, όχι πείραμα μετά - δημοκρατίας αλλά το πεδίο της μάχης των αγώνων του δημοκρατικού λαϊκού και εργατικού κινήματος», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Είναι γνωστό σε όλες και σε όλους ότι το παλιό πολιτικό σύστημα το παλιό κατεστημένο που χρεοκόπησε την πατρίδα μας από την πρώτη μέρα που ελληνικός λαός οδήγησε σε αυτή την μεγάλη νίκη σχεδίαζε την παλινόρθωση του» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Στην αρχή σχεδίαζε την αποτυχία μας στις αξιολογήσεις, είχαν ταυτιστεί με τους πιο σκληρούς από τους δανειστές, έγραφαν στα tweet και στο facebook βάστα γερά Γερούν» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, Για τη συσσώρευση δεκάδων μέσων ενημέρωσης στήριξης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός μιλώντας για την αντιπολίτευση.

«Συσσωρεύοντας χρήμα δύναμη και μέσα ενημέρωσης είχαν ένα σκοπό να στρέψουν το δικό μας όπλο εναντίον μας και το δικό μας όπλο δεν ήταν τίποτε άλλο από το λαϊκό κόσμο και επειδή ο Πειραιάς είναι η πόλη του λαϊκού κόσμου, πρώτα στον Πειραιά κάνουν αυτό το μεγάλο πείραμα» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Προσθέτοντας πως στόχος ήταν να « δημιουργήσουν αμφιβολίες στο λαϊκό κόσμο για τις προθέσεις μας, την εντιμότητα μας, τους στόχους μας».

« Η σημερινή σας παρουσία εδώ αλλά και το ρεύμα νίκης που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα φανερώνει ένα πράγμα. Δεν αρκεί να έχεις λεφτά και μέσα ενημέρωσης, πρέπει να έχεις και αφήγημα, πρέπει να έχεις και σχέδιο, πρέπει να έχεις και όραμα» είπε ο πρωθυπουργός.

« Τουλάχιστον να μην τρομάζεις τον ελληνικό λαό και όσο ο καιρός περνάει και ο λαός μας τους καταλαβαίνει τόσο αρχίζει και τρομάζει με την παρουσία τους, είτε του πραγματικού και φανερού αρχηγού είτε του κρυφού αρχηγού « τόνισε ο πρωθυπουργός κσι πρόσθεσε « Όσο τους γυρνάει την πλάτη ο ελληνικός λαός τους πιάνει πανικός και μας πολεμούν με ακόμα περισσότερη λύσσα και με κάθε μέσο και κάθε τρόπο».

« Χωρίς αρχές και όρια με ψέματα, απειλές, με λάσπη και προπαγάνδα και δεν κρατάνε τα προσχήματα ούτε την ψυχραιμία τους και βέβαια θέλω να τους πω κάτι μιας και είμαι εδώ στον Πειραιά» συμπλήρωσε αναφερόμενος στην επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση.

« Νομίζουν ότι οι εκλογές είναι εικονική πραγματικότητα των μετρήσεων των στατιστικών των αναλύσεων και των δημοσκοπήσεων νομίζουν ότι οι εκλογές είναι σαν τους αγώνες του στοιχήματος που αν τους πληρώσεις καλά τους στήνεις. Νομίζουν ότι μπορούν να φτιάξουν τη δίκη τους παράγκα της επικοινωνίας για να κερδίσουν τον αγώνα κάνουν μεγάλο λάθος» είπε ο πρωθυπουργός.

« Φανερός και κρυφός αρχηγός κάνουν ένα μεγάλο λάθος: Μπορεί να έχουνε χρήματα για να αγοράσουν δημάρχους να αγοράσουν βουλευτές να αγοράσουν εφημερίδες να αγοράσουν δημοσιογράφους μπορεί να έχουν χρήματα για να τα αγοράσουν όλα ένα πράγμα όμως δεν μπορούν να αγοράσουν, την ψήφο και την κρίση του ελληνικού λαού , « πρόσθεσε.

Ο Πειραιάς δεν θα γίνει υποχείριο και εργαλείο σκοτεινών κυκλωμάτων εκτός δημοκρατικού ελέγχου, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

75
σχόλια
 1. avatar Εμάς

  Εμάς δεν μας παίρνει ο ύπνος που μαθαίνουμε οτι στην Β. Ελλάδα ξεφυτρώνουν συνδυασμοί για τις εκλογές που αυτοχαρακτηρίζονται τούρκικοι, και που ο ΥΠΕΞ δεν κάνει εξωτερική πολιτική, ούτε βγάζει άχνα στις προκλητικές, έως εμμετικές, δηλώσεις του Ερντογάν και τα τσιράκια του, που το Αιγαίο έχει γίνει κέντροδιερχομένων, που οι τούρκοι παράνομοι πρόσφυγες αυξάνονται συνεχώς κι ο Έβρος είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, οτι χθες οι τούρκοι στην Θεσσαλονίκη, ναι, στην Θεσσαλονίκη, στην χώρα μας μέσα, είχαν στήσει γλέντι ανήμερα της μνημης της γενοκτονίας των Ποντίων κι οτι ο τσίπρας θέλει την ψήφο μας για να συνεχίσει όλ' αυτά για άλλα 4 χρόνια, [...]

 2. avatar Ποιος σου είπε

  αντέξαμε τη φουρτούνα μας ξεβράκωτες και μας Έριξε στα βαθιά να κολυμπήσουμε Δυστυχώς δεν ξέραμε μπάνιο και πιο πολύ πνιγήκαμε και έρχεσαι τώρα να μας πεις τι ότι τάχα μας έσωσες Γύρνα και κοίταξε πίσω σου τι έχεις αφήσει οπότε δεν μπορείς να μας κοιτάξει κατάματα και ο άνθρωπος που δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα το συμπολίτη του για μένα είναι άχρηστος δεν δέχομαι τον 21ο αιώνα να πεινάνε γερόντια δεν δέχομαι τον 21ο αιώνα να πεινάνε παιδάκια δεν δέχομαι τον 21ο αιώνα να μην έχω να πάω στο γιατρό δεν δέχομαι τον 21ο αιώνα να μην έχω έναν άνθρωπο να μου μιλήσει ντόμπρα και αληθινά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που τάζουν και κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους και λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν συμπόνια μέσα τους για τον συνάνθρωπό τους ένας από αυτούς είσαι και εσύ

 3. avatar Δεν

  κρατάς και μία πισινή γιατί έχει πολλά ράμματα για τη γούνα σου από ότι ξέρω ο Έλληνας Πολίτης και πολλά παράπονα και πολύ τον έχεις αδικήσει και εν ολίγοις πολύ τον έχεις γραμμένο Ειδικά το συνταξιούχο

 4. avatar ;;;

  Καλού-κακού προμηθευτείτε Xanax γιατί θα ναι Δύσκολη νύχτα για όλους σας για μας Μία από τα ίδια δεν υπάρχει προοπτική και ελπίδα από κανέναν σας

 5. avatar Guest01062016

  Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακρυά, γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι. Δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά, και είχε γλώσσα μόνο για να γλύφει. Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά μ' ακούγονταν ευχάριστα στ' αφτί μας. Γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας... Σαββόπουλος, πολύ πριν ...
  Σας δουλεύει ο Αλέξης! Πάρτε το χαμπάρι! Δεν απευθύνεται στον Ελληνικό Λαό, μόνο σ' εσάς που τον ψηφίσατε και πρώτα! Μην τσιμπάτε, το άτομο είναι σαλτιμπάγκος.

 6. avatar Kαλησπέρα

  σε όλα τα τρολ! Αργήσατε σήμερα να πιάσετε δουλειά.

 7. avatar είναι εκτός

  από πονηροβλάχικο ΣΥΜΦΕΡΟΝ και ψυχολογική διαταραχή.Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς χαρισματικούς.ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ λέγεται.

 8. avatar χορτάσανε ύπνο

  από τότε που είπε ο ....υπουρδός να κάνουν ότι κοιμούνται.

 9. avatar Ο ΑΥΠΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ…

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΚΑΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑΤΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞΗΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΧΟΥΝΤΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 10. avatar δσα

  Το ρευμα νικης ειναι 20 ατομα... Μεγαλο ρευμα Αλεξη. Φτιαξε κανα φραγμα μην μας παρασυρει το ρευμα...
  Μιλαει για λεφτα ο ανθρωπος που διασκεδαζε στο κοτερο, οταν οι οικογενειες ακομα δεν ξεραν αν οι δικοι τους ειναι μεσα στους νεκρους στο Ματι και που να πανε να παρουν την σωρο τους για να την θαψουν.
  Μιλαει για παλιο πολιτικο συστημα αυτος που εχει μαζεψει το παλιο Πασοκ στο κομμα της αποστασιας. Μιλαει για ακροδεξια αυτος που εχει δηλωμενους ακροδεξιους μεσα στο κομμα του...
  Καλα ναι μας επεισες Αλεξη. Καναμε το λαθος να σε πιστεψουμε μια φορα, δεν θα το ξανακανουμε.

 11. avatar οπεριεργοοα

  Νομίζεις ότι θα πάρεις σύνταξη
  Κούνια που σε κουναγε

 12. avatar ΗΓΕΤΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ

  ΒΕΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ !!!!!!

  1. avatar Ετσι είναι οι

   χαρισματικοί ηγέτες. Πιάνουν στασίδι με...αυταπάτες και προεκλογικά ψέμματα αλλά μετά συνεχίζουν χειρότερα από τους προηγούμενους για να σε ξανασώνουν.Λίγο δημόσιο(βόλεμα) πολλή ...Ελπίδα γαρνιρισμένη με αριστερίλα, ανελέητη προπαγάνδα, εκβιασμοί,και το παραμύθι που τους αρέσει μαζί με την πλύση εγκεφάλου πέτυχε.Πόσες φορές σε έχουν ξανασώσει από τούς ...προηγούμενους? Τον εαυτό μόνο δεν μορείς να σώσεις κουτοπονηρόβλαχε.

 13. avatar Πάμε όλοι οι αριστεροί

  Ζήτω ο Τσίπρας, ζήτω το κεφάλαιο, ζήτω η Μέρκελ, ζήτω η Βόρεια Μακεδονία, πούρα και κότερα για όλους! Ζήτω ο Μαδούρο, ζήτω οι Τούρκοι! Αλλάχ για πάντα...

 14. avatar Λογικα ετσι πρεπει

  αλλα στη Ελλαδα εχουμε παρει διαζυγιο με την λογικη!
  Βγαινει ο Κουλης και λεει εμμεσα πλην σαφως οτι οι κατοικοι στο Περιστερι ειναι γεννημενοι ψυκτικοι στο Αιγάλεω οικοδόμοι στα Λιοσια μπογιατζηδες στο Κερατσινι υδραυλικοι στα Πετράλωνα ασανσερατζηδες και στο Κερατσινι εργατες
  Οτι τα δυτικα προαστια θα πρεπει να υπηρετουν τα βορεια την Κηφισιά την Εκαλη γιατι εκει και μονο εκει γεννιουνται οι αριστοι
  Οι άριστοι(μπουφοι) του κολαμπια και του Κουλη
  Ο Κουλης τα λεει καθαρα τι θα παθουμε αν βγει και οποιος εχει αυτια ακουει και οποιος ακούει και καταλαβαινει πρεπει να τον καταψηφίσει

  1. avatar the owl

   Γιατί είναι κακό να είσαι ψηκτικός???

   1. avatar @owl

    Κακο ειναι να σου λεει ενας υποψηφιος
    πρωθυπουργός (και μαυτο τον τιτλο θα μεινει) οτι δεν εχουν ολοι ισες ευκαιρίες
    Αφου δεν ειναι κακο
    να κανει ο Κουλης
    τα παιδια του ντελιβεραδες και εργατες

  2. avatar 123456

   Αυτό θέλεις να καταλάβεις εσύ ή αυτό θέλουν να μας κάνουν καταλάβουμε και εμείς. Αλλά δεν τσιμπάμε ξανά. Χειρότερος απο αυτόυς δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ από τους προηγούμενους. ούτε καν ο Παπαδόπουλος

   1. avatar Καλα τωρα μας έπεισες

    οτι απογοητευτηκες απο τον Συριζα
    γιατι ολοι οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι!!!!!!!
    Καλα προλαβαινεις δεν προλαβαινεις
    το διαστημόπλοιο για τον πλανητη σου

    1. avatar SCULLYXL5

     ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΣΙΛΟΓΟΙ!!!????????????????????????????????????????

 15. avatar Αδικημένος Έλληνας.

  Δεν είμαστε χαζοί να σε ψηφίσουμε επειδή μας έδωσες 300 ευρώ προεκλογικό επίδομα και να ξεχάσουμε το ΦΠΑ 5 χρόνια που τον είχες 24% τα καπιταλ κοντρόλ το Όχι που έγινε ναι σε όλα το ξεπούλημα της μακεδονιας κτλ.

 16. avatar losromi

  Το 4% που μας κυβερνά στις τελευταίες του πιρουέτες... Βρε θα γελάσουμε στις εκλογές!

 17. avatar rt8yi

  εσύ όμως θα τον πάρεις....... τον ύπνο ντε. ατιμούλικο. είσαι και πονηρούλης

 18. avatar Πτολεμαίος.

  Ψευτη την απάντηση θα την πάρεις εσύ από τον ελληνικό λαό. 5 χρόνια μας ξέσκισες και 5 μέρες πριν τις εκλογες θυμήθηκες το ΦΠΑ; θυμήθηκες ότι υποφέρουμε; θυμήθηκες ότι έκοψες το εκας των φτωχών και μας κοροϊδεύεις ότι δεν έκοψες τις συντάξεις; θυμήθηκες το Όχι που έκανες ναι; θυμήθηκες τα καπιταλ κοντρόλ; θυμήθηκες τα λιμάνια τα αεροδρόμια τα τρένα που ξεπούλησες στην ελίτ που κατηγορείς; θυμήθηκες την μακεδονική γλώσσα που ξεπούλησες στους Σλάβους; αλήθεια οι αρχαίοι μακεδονες τι γλώσσα μιλούσαν; από που προκύπτει ότι η Σλάβοι μιλούν μακεδονικά; ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΎΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΊΖΕΣΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ; ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΏΝΑ ΠΡΟΔΌΤΗ.

 19. avatar Κοκο

  Μπορεί ο Τσίπρας να παραπλάνησε και να έκανε το άσπρο μαύρο αλλά αυτό δεν αθωώνει την οικογένεια μαφία Μητσοτάκη που έχει κάνει διαχρονικά τη διαπλοκή επιστήμη ως προς ίδιο όφελος και πλουτισμό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει