Συνέχεια στην κόντρα που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τα όσα συνέβησαν στη βουλή, στην εκπομπή του «Ελλήνων Έγερσις».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αρχικά επέμεινε στους ισχυρισμούς του σχετικά με την απουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τηλεοπτικές εκπομπές, τονίζοντας ότι αυτό γίνεται -εν μέρει τουλάχιστον- κατόπιν επιλογής του ίδιου του κόμματος.

Αναφερόμενος τώρα στην αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη μέσα στο κοινοβούλιο, μίλησε για «παρ’ ολίγον χειροδικία» από μέρους του βουλευτή. «Εγώ δεν πάω στο κοινοβούλιο για να παίξω ξύλο, όποιος απλώσει χέρι θα τον κλείσω φυλακή», δήλωσε ο Γεωργιάδης.

«Καταλαβαίνω πώς έχετε σιχαθεί αυτό το κράτος» είπε απευθυνόμενος προς τους πολίτες, «η λύση δεν είναι όμως ο εθνικοσοσιαλισμός, η λύση δεν είναι η χρυσή Αυγή».

Συνέχισε την επίθεσή του στο κόμμα της αντιπολίτευσης, μιλώντας για «τραμπούκους» που αν ερχόντουσαν στην εξουσία «δεν θα ξέραμε ποιον θα πρωτοπλάκωναν στο ξύλο». «Εύχομαι η χώρα να μην πέσει στα χέρια αυτών των ανθρώπων».

«Όποιος νομίζει ότι θα φοβηθώ τους εθνικοσοσιαλιστές, κάνει μεγάλο λάθος, κύριε Ηλία Κασιδιάρη. Με λάθος άνθρωπο μπλέξατε. Όποιος απλώσει χέρι θα πάει στη φυλακή», τόνισε και έκλεισε καλώντας τον κ. Μιχαλολιάκο να «μαζέψει τους βουλευτές του» και να επιλέξει «αν θέλει κόμμα ή συμμορία».

Δείτε το βίντεο…