Για εμπαιγμό των εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας από την κυβέρνηση και τη διοίκηση της εταιρείας, κάνει λόγο ο ΛΑΟΣ.

«Η Κυβέρνηση λέγοντας ψέματα αθετεί τις δεσμεύσεις της και δεν καταβάλλει τα οφειλόμενα στα Ναυπηγεία Ελευσίνας αλλάζοντας τις ημερομηνίες πληρωμής από μήνα σε μήνα. Η διοίκηση των ναυπηγείων δηλώνει οικονομική αδυναμία και δεν πληρώνει τους εργαζόμενους της. Οι “εργαζόμενοι” 11 μήνες τώρα βιώνουν την απόλυτη κοροϊδία, την εξαθλίωση και την εγκατάλειψη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος.

Ο ΛΑΟΣ επισημαίνει ακόμα ότι «η ναυπηγική βιομηχανία που προεκλογικά για τα κυβερνητικά κόμματα θα αποτελούσε τον “κύριο μοχλό ανάπτυξης και ανάταξης της ελληνικής οικονομίας” τώρα μαραζώνει, συρρικνώνεται και διαλύεται».

«Ας καταλάβουν επιτέλους οι κυβερνώντες ότι η συνέχιση της επιβαλλόμενης μνημονιακής πολιτικής οδηγεί μαθηματικά και τα ελληνικά ναυπηγεία σε κλείσιμο και την ελληνική οικονομία σε αδιέξοδο και τους Έλληνες εργαζόμενους, όσους έχουν απομείνει, στην φτώχεια και την εξαθλίωση», καταλήγει η ανακοίνωση.