Σε κλειστή συνεδρίαση των επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων των κρατών – μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος συμμετείχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ταξίδεψε στο Στρασβούργο ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενημέρωσε την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και μετέφερε το κλίμα από τις περιοδείες τις δικές του αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα, με τον πολίτη να ανησυχεί για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και να ζητά μια ενωμένη Ευρώπη που θα υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ για την επίσκεψή του στην Αθήνα και την επίσημη τελετή έναρξης της προεκλογικής του εκστρατείας, που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων, προσκεκλημένοι του προέδρου του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ και του προέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, συζήτησαν το πρόγραμμα, τη στρατηγική και τη δράση του EPP στις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη της 26ης Μαΐου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Με το σύνθημα «”We”, γιατί η δύναμη είναι στο Μαζί», οι εκπρόσωποι των εθνικών κομμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος συναποφάσισαν την κεντρική εκστρατεία του ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου με τη συμμετοχή του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.