Στη μονάδα παραγωγής ενέργειας στα Λινοπεράματα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η διαδικασία της επισκευής εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό, τονίζει ο γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:51
22/03/2019
Στη μονάδα παραγωγής ενέργειας στα Λινοπεράματα ο Λευτέρης Αυγενάκης
2
loading

Επίσκεψη στη μονάδα παραγωγής ενέργειας στα Λινοπεράματα Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ, πραγματοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως είναι ευχάριστο το γεγονός ότι δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή οποιαδήποτε άλλη δυσάρεστη εξέλιξη για τους εργαζομένους στη μονάδα και επεσήμανε πως η διαδικασία της επισκευής εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό και σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση των περιοχών που αντιμετώπισαν πρόβλημα.

«Με αφορμή το σημερινό γεγονός επισημαίνουμε τη σημασία της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την καλωδιακή σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα, την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υποδομών στις μονάδες παραγωγής ρεύματος και φυσικά την ανάγκη μετεγκατάστασης της συγκεκριμένης μονάδας», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης, και κατέληξε:

«Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της μονάδας και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά και την αποκατάσταση της ζημιάς».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar PanosGianaros

  ΝΑΙ , , ΝΑΙ , , ΝΑΙ , , , , ΛΕΥΤΕΡΗ , τώρα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες καλωδιακής σύνδεσης της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα . . . !
  Μπράβο , , , μπράβο . . . . πήγαινε να το πείς και του Κούλη , να το ξέρει πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκίνησε το καλώδιο να ποντίζεται , και πρέπει να το πετάξουν ' ' όπως - όπως ' ' στην θάλασσα , όπως θα κάνατε εσείς και μετά θα αρχίζανε οι διακοπές ρεύματος και οι νταβαντζήδες τις επισκευές . . !
  ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΟΥ . . . !
  Μα καλά δεν ντράπηκες να παρουσιαστείς σε ένα προπολεμικό εργοστάσιο , , , μετά απο τόσες κυβερνήσεις δικές σας και τόσους βουλευτές και υπουργούς απο την Κρήτη ,ούτε δρόμο να περπατήσετε δεν φτιάξατε κι εσείς και οι Αιτολωακαρνάνες με την Ιόνια οδό . . . !
  Πόσο ρεζιλίκι θα ανεχτεί αυτός ο λαός πλέον . . !

 2. avatar olymbitis

  Μύρισε ψηφαλάκια......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει