Επίσκεψη στη μονάδα παραγωγής ενέργειας στα Λινοπεράματα Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ, πραγματοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως είναι ευχάριστο το γεγονός ότι δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή οποιαδήποτε άλλη δυσάρεστη εξέλιξη για τους εργαζομένους στη μονάδα και επεσήμανε πως η διαδικασία της επισκευής εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό και σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση των περιοχών που αντιμετώπισαν πρόβλημα.

«Με αφορμή το σημερινό γεγονός επισημαίνουμε τη σημασία της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την καλωδιακή σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα, την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υποδομών στις μονάδες παραγωγής ρεύματος και φυσικά την ανάγκη μετεγκατάστασης της συγκεκριμένης μονάδας», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης, και κατέληξε:

«Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της μονάδας και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά και την αποκατάσταση της ζημιάς».