Συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζομένους στους ΟΤΑ και τόνισε ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα είναι «στο πεζοδρόμιο», κάνοντας λόγο για «κομματάρχες των τριών κομμάτων που διορίζουν 15 χιλιάδες άτομα την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για διαθεσιμότητες».

«Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για διαθεσιμότητες εκτελώντας εντολές της τρόικας, την ίδια στιγμή οι κομματάρχες των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης διορίζουν 15.000 άτομα μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υποστήριξε, επίσης, ότι «κάνουν μπίζνες σε βάρος του ελληνικού λαού», επισημαίνοντας πως την ίδια στιγμή που ο κ. Φούχτελ μιλάει για εξυγίανση στους δήμους, «το ίδιο βράδυ της σύλληψης των εργαζομένων που αντιστάθηκαν στην επίσκεψη του και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, συνέτρωγε με τον επιχειρηματία στον οποίο έχει υποσχεθεί να δώσει τη διαχείριση των σκουπιδιών».

Ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα συμπαρασταθεί στη δίκη των εργαζόμενων, οι οποίοι «το μόνο που έκαναν ήταν να αντισταθούν στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Στην ουσιαστική παραχώρηση της εργασίας στις εταιρίες των συνεταίρων των πολιτικών, των Ελλήνων και των Γερμανών που έρχονται εδώ για να καταλύσουν το Σύνταγμα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, ανέφερε ότι ενημέρωσε τον κ. Καμμένο για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, ενώ έκανε λόγο για «ξεπούλημα βασικών υπηρεσιών της Τ.Α.»

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, Νότης Μαριάς, ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Γιάννης Κουράκος και ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Καπερνάρος.