Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας στις δημοτικές εκλογές 2019 Κώστας Μπακογιάννης εγκαινίασε έναν πρωτότυπο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες για όλα τα θέματα της πρωτεύουσας.

Ο κ. Μπακογιάννης θέλησε να μπει σε διάλογο με τους  δημότες της πρωτεύουσας για την πόλη και ζήτησε, μέσω του Instagram, να του τεθούν ερωτήματα για προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν αν «υπάρχει πλάνo για τις παιδικές χαρές στην Αθήνα;», «ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός δήμαρχος;», «πώς θα αντιμετωπιστούν τα γκράφιτι και η παράνομη αφισοκόλληση», «τι θα γίνει με το Πεδίο του Άρεως», με την ανταπόκριση να είναι εντυπωσιακή και τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά άμεσα. Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται ο υποψήφιος δήμαρχος να καλύψει και τα υπόλοιπα ερωτήματα, ικανοποιώντας τους υπόλοιπους πολίτες που ήδη υπέβαλαν ή θα υποβάλλουν τις απορίες τους.

Ο κ. Μπακογιάννης έδωσε απαντήσεις επίσης για την ασφάλεια στην πόλη ενώ εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί όποιος το επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του. Κάθε μία από τις απαντήσεις ήταν μέσα στο χρόνο των 15 δευτερολέπτων που διαρκεί μια «ιστορία» στο Instagram.

Δείτε το βίντεο με τον διάλογο του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram: